Με… γεύση Άρη η κοπή πίτας της ΗΟΟΡ-Φωτορεπορτάζ

Ο Αθλητικός Όμιλος Εκμάθησης Αθλημάτων (ΗΟΟΡ) του Γιώργου Μασλαρινού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μέσα σε μία όμορφη εκδήλωση και εκπλήξεις παρουσία των δύο παικτών του Άρη Θόδωρου Ζάρα και Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη των τμημάτων της ΗΟΟΡ με το φλουρί από την κοπή της Βασιλόπιτας που έγινε από τον διεθνή φόργουορντ του Άρη τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να έτυχε το Ανδρικό τμήμα που τη φετινή αγωνιστική περίοδο συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΚΑΣΘ.

Ο επικεφαλής της Αθλητικός Όμιλος Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ Γιώργος Μασλαρινός με αφορμή την 7η κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας τόνισε: «Έχω κάθε λόγο να είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζουμε για 7η χρονιά ως Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ πετυχαίνοντας κάθε χρόνο να γινόμαστε ολοένα πιο έμπειροι και δυνατοί.

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει εκτιμηθεί από όλους τους γονείς που ήταν από την πρώτη μέρα κοντά μας και όλους τους υπόλοιπους που ήρθανε στην πορεία η δουλειά που έχει γίνει. Στην πορεία των εφτά ετών έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της FIBA μέσα τη συνεργασία μας στο 3Χ3 και με τη δική σας προτροπή να οδηγηθούμε να φτιάξουμε γυναικείο τμήμα.

Για αυτό και θα ήθελα να ευχηθώ μέσα και από την φετινή χρονιά να βγούμε ακόμη πιο δυνατοί και του χρόνου ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν. Και φυσικά να έχουμε περισσότερες επιτυχίες σε όλα τα τμήματά μας».

Η παρουσία των δύο παικτών του Άρη δεν θα μπορούσε παρά να φέρει την κουβέντα και στον προσεχή τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό. Σε σχετικό πείραμα ο γκαρντ του Άρη Θόδωρος Ζάρας είπε: «Το κύπελλο είναι πολύ σημαντικό για μας. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι η καθημερινή βελτίωση και προσπάθεια είτε αυτή έχει να κάνει με τον αθλητισμό είτε με την πρόοδο στο σχολείο».

Ζάρας και Τσαϊρέλης φρόντισαν να απολαύσουν την παρουσία τους στην κοπή της φετινής Βασιλόπιτας της ΗΟΟΡ. Δεν αρνήθηκαν σε κανένα από τα παιδιά και μελλοντικά αστέρια του μπάσκετ να φωτογραφηθούν μαζί τους όπως και να τους υπογράψουν αυτόγραφα.

Εν τω μεταξύ ο Αθλητικός Όμιλος Εκμάθησης Αθλημάτων ΗΟΟΡ εκ μέρους του επικεφαλής της Γιώργου Μασλαρινού αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει την εταιρεία ΑΚΗΣ-ΑΦΟΙ ΣΓΟΥΡΟΜΑΛΛΗ ΟΕ που πρόσφερε τη Βασιλόπιτα και τα Βασιλοπιτάκια που αντιστοιχούσαν σε όλα τα μέλη της.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια