Καπουρνιώτης: «Δεν είναι τυχαίο ότι... καθαρίζουμε τα ματς από νωρίς»

Ο καλπασμός προς την Α1 γυναικών συνεχίστηκε για τον Ολυμπιακό Βόλου μετά την 14η νίκη σε ισάριθμα ματς επί της Ολύμπιας με 81-56, σκορ που κολακεύει τις φιλοξενούμενες, αφού η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη πάτησε φρένο στην επανάληψη, έχοντας προηγηθεί στο 20’ με 32 πόντους (49-17). Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στο magnesiasports για τη νέα επιτυχία, αλλά και για τη συνέχεια, δηλώνοντας τα εξής:

«Η ομάδα έχει μία σταθερά ανοδική πορεία στην απόδοσή της. Αγωνίζονται και οι δώδεκα αθλήτριες που είναι κάθε φορά στην αποστολή. Προσπαθούμε παράλληλα να ανταμείβουμε τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και είμαστε ευχαριστημένοι με την προσέλευσή του με την Ολύμπια. Η διάθεσή των παικτριών μας ήταν τεράστια και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας την προηγούμενη βδομάδα αλλά και στον αγώνα.

Δεν είναι τυχαίο ότι πετυχαίνουμε στα τελευταία ματς 25 πόντους από το πρώτο δεκάλεπτο και καθαρίζουμε τη νίκη πολύ νωρίς. Έτσι, μετά γίνεται το απαραίτητο rotation. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός ότι εκτός από νίκες κάνουμε και πολύ καλές και πειστικές εμφανίσεις, που δείχνουν ότι η ομάδα είναι σε φόρμα.


Απομένουν πλέον οκτώ τελικοί και από σήμερα σκεφτόμαστε το ματς με τους Τιτάνες Δράμας. Το κίνητρο είναι πολύ ισχυρό για όλους μας και συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια