Νίκη επί του πρωτοπόρου ΔΑΣΩ για την Μηχανιώνα

Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι στην Μηχανιώνα με τον Ποσειδώνα να επικρατεί του ΔΑΣΩ με 78-73. Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με σημαντική διαφορά, όμως στην τρίτη περίοδο οι παίκτες του ΔΑΣΩ ισορρόπησαν και πέρασαν με δύο πόντους στις αρχές της τελευταίας. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι μέχρι τα τελευταία λεπτά όταν οι γηπεδούχοι πήραν μια μικρή διαφορά που την διατήρησαν μέχρι το τέλος.  

Οι άνθρωποι του ΔΑΣΩ έχουν παράπονα από την διαιτησία των Πετανίδου Γ. και Τεμέλκου που όπως δήλωσαν «δεν ήταν αυτοί που έπρεπε σε καθοριστικά σημεία του αγώνα καθώς ακολουθούσαν άλλη πολιτική στα σφυρίγματά τους για την κάθε ομάδα».

Δεκάλεπτα: 22-17, 40-27, 57-54, 78-73
Διαιτητές: Δαμίγος-Πετανίδου Γ.-Τεμέλκου
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ(Τζούμας-Εμμανουήλ): Νίκας, Μπάφας 5, Μαρωνίδης,  Αγλαμίσης Τ. 21(4), Περδίκας 20, Δεμίρογλου 2, Κατερινόπουλος, Καρανικόλας, Χαριζάνης 12, Αγλαμίσης Θ. 18.
ΔΑΣΩ(Καραγιαννίδης-Μπουγιουκλή): Παπαδόπουλος, Παπανικολάου 13(4), Παπαευαγγέλου 21(1), Σιδηρόπουλος 11, Ταρνανίδης, Χατζηκωνσταντίνου 8, Ζηκούλης 17(3), Τσαβλίδης 1, Μπακαβός, Βαρδόπουλος, Τσομπανάκης, Κωστόπουλος 2. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια