Νέα ανακοίνωση του ΚΣ Γέφυρας για τον Σημιτόπουλο

Το ΔΣ του ΚΣ Γέφυρας στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε να καταδικάσει ομόφωνα τη διαιτησία του κυρίου Σημιτοπουλου στον αγώνα ΚΣ Γέφυρας-ΣΑΑΚ Ανατόλια και να προβεί στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Δυστυχώς χθες υπήρξαμε θεατές σε μια πρωτοφανή διαιτητική παράσταση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κο Σημιτοπουλο, οι αποφάσεις του οποίου προκαθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.  Ο Κος Σημιτοπουλος είχε προλάβει έως το 4:29 του πρώτου δεκαλέπτου να δώσει 2 τεχνικές ποινές σε αθλητές μας χωρίς μάλιστα καμία προειδοποίηση και μία τεχνική ποινή στον προπονητή μας.

Επειδή αυτά για τον ίδιο δεν ήταν αρκετά αποφάσισε να αποβάλει στο ίδιο λεπτό και δύο αθλητές μας με ντισκαλιφιε για τον έναν μάλιστα να μην γνωρίζουμε τον λόγο αλλά ούτε και να το μαθαίνουμε ποτέ. Ταυτόχρονα και λόγο των παραπάνω αποφάσεων είχε ως αποτέλεσμα και την αποβολή του προπονητή μας. Ο αγώνας διεκόπη για πέντε λεπτά έως ότου αποχωρήσουν οι αποβληθέντες αθλητές και ο προπονητής μας. Η ειδική αποστολή όπως είχατε πει πριν τον αγώνα κε Σημιτοπουλε  στον προπονητή  μας εξετελέσθη .

Η σεμνή τελετή "αγώνας" είχε τελειώσει στο πεντάλεπτο.  Θεωρούμε ότι ο κος Σημιτοπουλος δυσφημεί το άθλημα του μπάσκετ. Ζητούμε ο συγκεκριμένος διαιτητής να μην ξαναδιαιτητευσει κανέναν αγώνα της ομάδας μας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια