Τιμήθηκαν Αλέξανδρος Νικολαϊδης και Στέλιος Συμεωνίδης στην βασιλόπιτα της ΑΚ Πανόραμα (ΡΒΑ)-Φωτοβίντεο από την εκδήλωση

Την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε μια όμορφη γιορτή για την κοπή της πίτας των τμημάτων της Ακαδημίας της ΑΚ Πανόραμα (ΡΒΑ).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ήταν μια ευκαιρία για να ευχαριστήσουμε πρώτα απ'όλα τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, τους χορηγούς μας MLS, ZANAE και Ντερλικατέσεν που μας υποστηρίζουν σε δύσκολες εποχές, τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη (ολυμπιονίκης στο TAE KWOΝ DO) για την προσφορά του στον αθλητισμό και τον Στέλιο Συμεωνίδη (πρώην διεθνής διαιτητής, Πρόεδρος της ΚΕΔ) για την προσφορά του στο μπάσκετ.

Κοντά μας βρέθηκαν για να μιλήσουν στα παιδιά, να μοιράσουν δώρα και να φωτογραφηθούν μαζί τους, οι διεθνείς παίχτες του Άρη, Βασίλης Καββαδάς και Δημήτρης Φλιώνης.


Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη κ. Καϊτεζίδης Ιγνάτιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεράνης Μιχάλης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος κ. Καρτάλης Ιωάννης, ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της MLS κ. Ζάννας Ιωάννης η Δημοτική Σύμβουλος κ. Κωνσταντινίδου Ανατολή και η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου του Άρη κ. Τζένη Γραβιά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια