Πήρε το ντέρμπι η Δόξα Ασσήρου

Νέα νίκη για την Δόξα Ασσήρου στο εκτός έδρας γειτονικό ντέρμπι κόντρα στο Μελισσοχωρι με 53-71. Η Δόξα αγωνίστηκε χωρίς Μουτσιαρά και Ζουναρόπουλο λόγω τραυματισμών και σαν να μην έφτανε αυτό έχασε και τον Πεφτίτση στο ημίχρονο.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι και τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου όμως μετά ήρθε η ώρα να μιλήσει ο εγωισμός των παικτών της Ασσήρου που με πολύ καλές επιλογές στην επίθεση ανέβασαν την διαφορά μέχρι και τους 20 πόντους.. Τέλος οι άνθρωποι της Ασσήρου ευχαριστούν τόσο τους παίκτες όσο και την διοίκηση του Μελισσοχωρίου που δεν έγινε το παραμικρό αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, καθώς όπως αναφέρουν «το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε πολύ εχθρική ατμόσφαιρα για τους φιλοξενούμενους καθώς υπήρχαν άτομα στην κερκίδα που δεν έχω καμία σχέση με τον αθλητισμό».
Δεκάλεπτα: 15-18, 33-33, 46-51, 53-71
Διαιτητές: Χατζίδου-Δικταπανιδης
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Μήλιος): Μουτσουδης 6(1), Τζικος, Τσιουμλεκης 2, Καλιφουλης 13(1), Νετσικας 4(1), Πεφτιτσελης 3(1), Μερμηγκας 5(1), Παπαχαριτου 4, Ντοτσης 8, Χαλκιάς 8.
ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ (Πρασσας): Τυμης 7, Παλεντζας 14(3), Πεφτιτσης 4, Κατσαβελης 3, Ζουναροπουλος Μ.,  Μαυρος 29(1), Γουνιωτης 14, Μιχαλοπουλος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια