Διατήρησε το αήττητο και στην Πυλαία ο Ολυμπιακός Βόλου- Καπουρνιώτης: «Δεν θα τους περάσει. Πλέον ξέρουμε..»

Απίστευτο παιχνίδι στην Πυλαία με τον Ολυμπιακό Βόλου να επικρατεί στο τέλος με 57-60 της τοπικής ΑΕ που πάλεψε μέχρι το τέλος παρότι αγωνίστηκε ουσιαστικά με επτά παίκτες.

Ο  Ολυμπιακός είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με τραγικά ποσοστά ευστοχίας λόγω άγχους). Με εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο προηγήθηκε 36-49 αλλά έπαθε… μπλακ αουτ στο τέταρτο με αποτέλεσμα στο 37ο λεπτό το σκορ να γίνει σε 54-54(μετά από τεχνική ποινή στην Σουλτάνη).

Η Αγαγιώτου έκανε το 54-57 στα 40 δευτερόλεπτα με τρίποντο, η Γαλιτσιάνου ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο ενώ η Ζέρβα με εκπληκτική ατομική προσπάθεια, 12,4 δευτέρα πριν την λήξη έγραψε το 57-59. Λάθος της Κοκκίνου  στα πέντε δευτερόλεπτα, ριμπάουντ από την Κοτσιάφτη (της έγινε φάουλ στο 1,4). Έβαλε την πρώτη και πήρε εντολή να αστοχήσει στην δεύτερη μέσα σε πανηγύρια από τις νικήτριες.
Δεκάλεπτα: 10-11, 24-25, 36-49, 57-60
Διαιτητές: Θωμόπουλος-Χατζηχαρίσης
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ (Λίτσου-Γιάνναρος): Ζωγράφου 6, Πετρίδου 20(1), Γρηγοριάδου, Κοκκίνου 9, Βατσιτσίδου 9(1), Ζιβώνη, Πασχαλούδη, Καρατζά 2, Γαλιτσιάνου 9(1).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου , Σαρακατσάνη , Παγκαλίδου 7(1), Νούλα, Ταντουρόφσκα 12(2), Αγαγιώτη 3(1), Ζέρβα 15, Σουλτάνη 18(3), Τότση, Χούτα, Ντελή , Δημητριάδου , Ζήτη, Αγκάνη, Διαμαντοπούλου 2, Κοτσιάφτη 3.

Καπουρνιώτης: «Δεν θα τους περάσει. Πλέον ξέρουμε..»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Μιχάλης Καπουρνιώτης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, αναφερόμενος στην διαιτησία:


«Συγχαρητήρια στα κορίτσια που δίνουν και την ψυχή τους, όπως και στους ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής που μας παρέχουν τα πάντα αλλά και στον πολύτιμο συνεργάτη μου Μάριο Μπορινο.  Ομως θέλω να εκφράσω μια απορία. Οταν παίζουμε φέτος με ομάδες της Θεσσαλονίκης κάποιοι 'κύριοι' προσπαθούν να κάνουν το έργο τους. Το βίντεο στη διάθεση όλων. Αλλά δεν θα τους περάσει. Αυτοί μας πεισμώνουν και δεν θα τους ξαναδώσουμε το δικαίωμα με μέτρια εμφάνιση, να περνάει από το μυαλό τους ότι μπορούν να μας βλάψουν. Και ο νοών νοείτο. Εξι τελικοί, τσατισμένοι (γιατί κάποια είναι επαναλαμβανόμενα φαινόμενα), προβληματισμένοι αλλά και αποφασισμένοι. Πλέον ξέρουμε..  Συγχαρητήρια στην ΑΕ Πυλαίας και την κοουτς Λίτσου για την παθιασμένη εμφάνιση τους και την ποιοτική ομάδα που διαθέτουν που δείχνει ότι δεν είναι τυχαία στην πέμπτη θέση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια