Σημαντική επιτυχία για τον Ζέφυρο επί του ΓΣ Μενεμένης ύστερα από επεισοδιακό παιχνίδι

Συγκλονιστικό και επεισοδιακό ήταν το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής για την Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών, όπου ο Ζέφυρος επικράτησε με 64-54 του ΓΣ Μενεμένης.
Οι νικήτριες είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, εκτός από μία φορά στο 21ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δύο πόντους. Στα τελευταία τρία το ματς ήταν στο καλάθι, όμως ο Ζέφυρος με δύο τρίποντα της Μπάλκογλου και μία κερδισμένη τεχνική ποινή ανέβασε την διαφορά. Οι γηπεδούχοι αφιερώνουν τη νίκη στην  Κοντραφούρη που ήταν τραυματίας  και στην Αλεξανδρίδου που είχε γενέθλια.

Στο τέλος του αγώνα είχαμε επεισόδια τα οποία ανέφεραν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα. Να τι έγραψαν: «Μετά το τέλος του αγώνα και λόγω μεγάλης έντασης, υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ των παικτριών των δύο ομάδων, ο οποίος έληξε σύντομα χωρίς περαιτέρω επεισόδια».
Δεκάλεπτα: 16-15, 32-29, 45-41, 64-54
Διαιτητές: Δέλλας-Κιλιπίρης
ΖΕΦΥΡΟΣ (Αλεξανδρίδης-Ουρκέρογλου): Γεωργούλα 2, Δραγκόλα 4, Τζήκα 18, Μπαλκογλου 17(5), Μανωλοπούλου 11, Τότσικα, Σαμαρά 6(2), Γραβάνη, Αλασχάρ 3, Κλεπουσνιώτου 4, Οζπαπαδοπούλου Μ.
ΓΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ (Σάββας): Οικόνομου 18, Παυλίδου 8(1), Ούτσιου 8, Αναστασιάδου 12, Ντουγιουτζή 3, Σιδηροπούλου 5, Παναγιωτίδου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια