«Περίπατος» για τις γυναίκες του Ολυμπιακού- Τι δήλωσαν Καπογιάννη και Σταμάτη-Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου

Η ομάδα των γυναικών του Ολυμπιακού, επικράτησε με 80-49 του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Γλυφάδας και συνέχισε την απολύτως νικηφόρα πορεία της.

Οι «ερυθρόλευκες» σημείωσαν την 13η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα η οποία είναι παράλληλα η 41η σε 41 ματς στις εγχώριες διοργανώσεις από την περσινή σεζόν

Δεκάλεπτα: 28-9, 36-19, 59-36, 80-49
Διαιτητές: Ελευθεριάδης Πλ.-Μαρίγλη
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπογιάννη): Γκοτζή 4, Σταμάτη 9(1), Μπόνη 4, Χατζηνικολάου 7, Κάιζερ 12, Δημητράκου 6, Παπαμιχαήλ 4, Χαλιβέρα 8, Τζόνσον 8, Κοσμά, Καλτσίδου 14(2), Φουράκη 4.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Λαγοπόδης): Τζανετάτου, Αυτζή 5(1), Σπαθάρου 6(1), Μίχου 2, Σταμάτη 6, Γκέργκι 2, Τσιμπίδη, Γασπαράτου, Σίντυ 14(2), Κυριακοπούλου 14.

Τι δήλωσαν Καπογιάννη και Σταμάτη

ΕΛΕΝΗ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ: «Καταρχάς να συγχαρώ την ομάδα μας για τη νίκη. Δυστυχώς δεν ήταν καλό ματς και ο Κρόνος δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός αλλά και εμείς είχαμε την αστοχία μας. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, δεν το κάναμε. Αν είχαμε βάλει κάποια από τα τρίποντα που σουτάραμε τελείως ελεύθερα θα μπορούσε το σκορ να ξεπεράσει τους 100 πόντους. Παρ' όλα αυτά κρατάμε τη νίκη, διορθώνουμε τα λάθη και συνεχίζουμε».
  
ΕΒΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ: «Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας, αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε το 100% και νομίζω ότι το καταφέραμε αναξέρτητα από την αστοχία μας σε κάποια σημεία. Καταφέραμε και δείξαμε ότι μπορούμε να δίνουμε κάθε φορά το 100% κυρίως σε αμυντικό επίπεδο»













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια