Αγώνας ζωής, δύναμη ζωής μεταξύ ΟΚΑΝΑ και ΑΓΕ Πιερίας την Τετάρτη

Ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ στον οποίο δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί στο κλειστό γήπεδο της Χ.Α.Ν.Θ.

Αντίπαλοι θα είναι το Παράρτημα του ΟΚΑΝΑ, που υπάγεται στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νεάπολης και η ΑΓΕΠ 2011(Αθλητική Γυμναστική Ένωση Πιερίας),που αγωνίζεται στο Α΄ Τοπικό πρωτάθλημα Πιερίας.

«Χαιρόμαστε που θα συμμετάσχουμε σε αυτόν τον αγώνα, η κοινωνική ένταξη συνανθρώπων μας σε πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητας μας αφορά όλους», δήλωσε ο προπονητής της ΑΓΕΠ, Γιώργος Χρυσανθόπουλος.

«Με πολύ χαρά και ενθουσιασμό το ΣΔΕ Νεάπολης προετοιμάζεται για αυτό το παιχνίδι. Αυτός ο αγώνας μπάσκετ κινητοποίησε το ενδιαφέρον των παιδιών που συμμετέχουν στο σχετικό πρόγραμμα και ενίσχυσε το αίσθημα της ομαδικότητας», εξηγεί η Μαρία Κωνσταντινίδου, διευθύντρια του ΣΔΕ Νεάπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ίδια τα μέλη του παραρτήματος ΟΚΑΝΑ ετοίμασαν και την σχετική αφίσα που αφορά το παιχνίδι.


Η πρωτοβουλία της δημιουργίας του αγώνα ανήκει στην Μάγδα Καρρά, γυμνάστρια του ειδικού ΕΠΑΛ. Ενεργή ήταν και η συμμετοχή της Χ.Α.Ν.Θ που συναίνεσε στην παραχώρηση του κλειστού της γηπέδου για την διεξαγωγή του αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια