Πλήθος βραβεύσεων στην βασιλόπιτα του Ολυμπου Ελευθερίου Κορδελιού-Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίττας του Όλυμπου Ελευθερίου Κορδελιού και οι βραβεύσεις του εσωτερικού πρωταθλήματος των Χριστουγέννων όπως και οι ετήσιες βραβεύσεις για όσους διέπρεψαν τη χρονιά που μας πέρασε στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου γυμνασίου Κορδελιού στην οδό Παπάγου. Παρόντες οι αθλητές του συλλόγου και πλήθος γονέων και φίλων που σε ένα ζεστό κλίμα αντάλλαξαν ευχές για την νέα ημερολογιακή χρονιά.

Κόπηκαν δύο πίτες. Για ΔΣ, χορηγούς και προπονητές η πρώτη και για τα δώδεκα τμήματα η δεύτερη. Τυχερό τμήμα η ακαδημία Δίας (2006-07) που θα πάρει δώρο άλλη μια προπόνηση αυτή την εβδομάδα.

Στα πλαίσια των βραβεύσεων για το εσωτερικό πρωτάθλημα των «Παραμυθάδων» όλες οι ομάδες πήραν αναμνηστικά διπλώματα και πιττάκια και χυμούς. Οι τρεις νικήτριες ομάδες, «Διαπλεκόμενοι», «Αλαντίν» και «Πήτερ Παν»  πήραν επιπλέον χρυσά μετάλλια και κύπελλο.

Αναμνηστικά βραβεία πήραν οι 3 1οι σκόρερ Παπάς Σωτήρης, Πασχαλίδης Θέμης και Τσιάπι Κρίστιαν. Οι M.V.P που ψηφιστήκαν από το τεχνικό τιμ ήταν οι Στόικος, Γιαννακίδης Γ. και Μπίκος Απ. Στα διαγωνιστικά παιχνίδια που προηγήθηκαν της γιορτής νικητές ήταν οι Μπαξεβάνος Βασίλης, Παναγιώτης Κωνσταντίνος, Νετζήπογλου Ν. και Αρβανιτίδης Στ.
Βραβεύτηκαν επίσης για την αδιάλειπτη παρουσία του στις προπονήσεις ο Σαγματόπουλος Ανδρέας, για την αγωνιστικότητα του ο Μπαλάν Γεώργιος, για το ήθος που επέδειξε ο Κυριακίδης Γιάννης, ο καλύτερος προπονητής του εσωτερικού Γαλατάς Μανώλης
και ο μικρότερος αθλητής της ακαδημίας Γκάζιος Παναγιώτης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα παιδιά που βραβεύτηκαν για τις υψηλές σχολικές τους επιδόσεις από την ΕΚΑΣΘ και είναι οι Μπαλάσκας Δ., Μπαλάσκας Β., Γίδαρος Δ., Φωτιάδης Ν. και Διαμαντής Δ.

Τέλος τα φλουριά έτυχαν οι Φωτιάδης Σταύρος, Γκανέλας Στυλιανός, Αγγο Χρήστος και Παλαμίδας Γιάννης.


















































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια