Κινδύνεψε με δεύτερο μηδενισμό το γυναικείο του Ολυμπιακού

Μετά το μηδενισμό που επιβλήθηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού πριν από λίγες ημέρες, η ομάδα του Πειραιά κινδύνεψε και με δεύτερο.

Οι «ερυθρόλευκες» έπρεπε να ήταν στο γήπεδο του Παναθλητικού στις 13:00, καθώς τότε άρχιζε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων. Όμως, ο Ολυμπιακός «πέταξε» τελευταία στιγμή για Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις 10:00 το πρωί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω ομίχλης και να μην καταφέρει να είναι εγκαίρως στο γήπεδο. 

Ο κανονισμός προβλέπει πως η φιλοξενούμενη ομάδα, όταν έχει ταξίδι, υποχρεούται να είναι 24 ώρες πριν τον αγώνα στον τόπο διεξαγωγής, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός προσκόμισε χαρτί από την ΕΟΚ στο οποίο αναγράφεται ότι για λόγους ασφαλείας δεν ήρθε στην Θεσσαλονίκη χθες, καθώς υπήρχε ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών μεταξύ Αρη και Παναθηναϊκού.

Η ΕΟΚ αποφάσισε την αλλαγή ώρας στο ματς, κι έτσι το τζάμπολ θα γίνει στις 15:00. Εν τω μεταξύ,  αντίθετες είναι αρκετές από τις  υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, αφού οι αλλαγές ή οι αναβολές στους αγώνες τυπικά θα πρέπει να γνωστοποιούνται τουλάχιστον 24 ώρες πριν το παιχνίδι, όμως εδώ υπήρξε ανωτέρα βία.

Ο κανονισμός, επίσης, προβλέπει πως ομάδα η οποία δεν δώσει το «παρών» σε δύο αγώνες του πρωταθλήματος, πέρα από τους μηδενισμούς που θα υποστεί, θα υποβιβαστεί και δύο κατηγορίες. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη έναν μηδενισμό, ο οποίος, όμως, δεν αφορούσε μη παρουσία του σε γήπεδο, αλλά αντικανονική συμμετοχή της Μάλτση σε παιχνίδι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια