«Αλλαξε χέρια» ο τίτλος του πρωταθλητή Λυκείων Ανατολικής Θεσσαλονίκης στα αγόρια-Το Ελληνικό Κολέγιο στην κορυφή για πρώτη φορά στην Ιστορία του-Επιβλήθηκε μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη με 53-49-Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα και τα έξαλλα πανηγύρια των θριαμβευτών

Απίστευτη εξέλιξη είχε και ο τελικός των αγοριών για το πρωτάθλημα Λυκείων Ανατολικής Θεσσαλονίκης με το Ελληνικό Κολέγιο να επικρατεί με 53-49 των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και να κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή για πρώτη φορά στην Ιστορία του.

Μετά το αρχικό προβάδισμα στο σκορ για τα Εκπαιδευτήρια με 3-9 το Ελληνικό ανέβασε την απόδοσή του, ισοφάρισε και πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με δύο τρίποντα του Καμπουρίδη στα τέλη  της πρώτης περιόδου.

Οι νικητές είχαν την πρωτοπορία σε όλο το δεύτερο δεκάλεπτο και πήραν αρκετά σημαντική διαφορά στα τέλη της τρίτης περιόδου (43-31). Όμως ο Μαντουλίδης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και κατάφερε να προηγηθεί με 48-49, 35 δεύτερα πριν τη λήξη. Ένα απίστευτο τρίποντο από τον Φυλακτό έκανε το 51-49 και έδωσε το ψυχολογικό αβαντάζ στο Ελληνικό, ενώ το τελικό σκορ έγραψε ο Νικολαΐδης με δύο ελεύθερες βολές.

Καθοριστικούς πόντους για τους νικητές πέτυχαν ο Φυλακτός και στο πρώτο ημίχρονο ο Καμπουρίδης, ενώ καλή απόδοση είχαν και οι Νικολαϊδης, Γιανναράς. Από τον Μαντουλίδη ξεχώρισαν Καλαϊτζάκης και Κουτουξίδης.  

Οκτάλεπτα: 16-13, 25-19, 43-31, 53-49
Διαιτητές: Τσόλης-Μπελούλης
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ (Τσιότρας): Νικολαϊδης 10(1), Γιανναράς 9, Λαζαρίδης 2, Σιδηροηλίας, Καραγιώργος, Παντόπουλος, Καμπουρίδης 14(2), Βλαγκόγιας, Ζαμπάκης 4, Κουρόγλου, Φυλακτός 11(3), Στεφανίδης 3(1).
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ (Αγγέλης): Γεωργίου 5, Φόρογλου 1, Γκαβέζος 7(1), Δημητρακάς 2, Κουτουξίδης 13, Γκύζης 2, Γουναρόπουλος 4, Καλαϊτζάκης 15, Γεωργιάδης.



























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια