Αποσύρονται οι παίκτες του ανδρικού των Μαχητών Δόξας Πεύκων από το πρωτάθλημα νέων

Από τη διοίκηση των Μαχητών Δόξας Πεύκων πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Μετά τις δύο συνεχόμενες κατακτήσεις του πρωταθλήματος νέων Θεσσαλονίκης το 2014 και 2015, μας στοίχισε πολύ το γεγονός ότι δεν συμμετείχαμε στο πρωτάθλημα την περσινή περίοδο. Έτσι φέτος, έχοντας μια πολύ καλή φουρνιά στους 1998 και μαζί με τις μεταγραφές του αντρικού που έχουν ηλικιακά δικαίωμα να λάβουν μέρος, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε με αξιώσεις στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Λογαριάζαμε όμως χωρίς τις πανελλήνιες. Έτσι επτά παίκτες της ομάδος μας πέρασαν σε σχολές από την Σπάρτη μέχρι την Ξάνθη. Αυτό φυσικά έφερε αναστάτωση και στον αγωνιστικό προγραμματισμό καθώς για να συμμετέχει η ομάδα  επιστρατεύτηκαν οι παίκτες του εφηβικού μας αλλά και αυτοί που συμμετέχουν ανελλιπώς και στο πρόγραμμα του αντρικού βάζοντας ένα επιπλέον πονοκέφαλο στις υποχρεώσεις της ομάδος στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Με τα τρέχοντα αποτελέσματα, εύκολα ή δύσκολα η ομάδα θα μπορούσε να περάσει στην επόμενη φάση και να συμμετέχει στα νοκ άουτ παιχνίδια. Και εκεί με σύσσωμη την ομάδα από τις προσθήκες του αντρικού (Δίπλαρος, Χατζηκυριακίδης, Τάταρης, Καμάρας, Βαρδής) θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλό. Αυτό θα ήταν αρκετά πιθανό αλλά για όλους εμάς καθόλου ηθικό. Το ζητούμενο για εμάς δεν είναι να φέρουμε τους παίκτες του αντρικού στα νοκ άουτ παιχνίδια και να φτάσουμε με αυτόν τον τρόπο σε έναν τελικό. Στις προηγούμενες δύο κατακτήσεις του πρωταθλήματος οι αθλητές μας μπορεί να έπαιζαν και στο αντρικό αλλά δεν έλειπαν από κανέναν αγώνα Κ-20.


Βάση των παραπάνω, σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε να αποσύρει τους παίκτες του αντρικού από την ομάδα Κ-20 (πρωτάθλημα νέων) και να συνεχίσει στο πρωτάθλημα μόνο με τους έφηβους του και με όσα παιδιά από το τμήμα των 1998 παρέμειναν. Με αυτήν την κίνηση πιστεύουμε ότι δεν αλλοιώνουμε το πρωτάθλημα και δίνουμε το βήμα στις ομάδες που πραγματικά έχουν ατόφια τμήματα νέων να πρωταγωνιστήσουν και να διακριθούν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια