Ανατροπή και νίκη στην Χαλάστρα για τις Ακαδημίες Πρωταθλητών

Πραγματοποιώντας απίστευτη εμφάνιση στο τέταρτο δεκάλεπτο και δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα, οι Ακαδημίες Πρωταθλητών πέτυχαν την ανατροπή και απέδρασαν με το ροζ φύλλο αγώνα από το κλειστό της Χαλάστρας, επικρατώντας του Πύργου με 59-69.

Σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους «χρειάστηκε παρέμβαση της αστυνομίας για να αποχωρήσει η αποστολή της ομάδας από το γήπεδο, καθώς το φινάλε ήταν επεισοδιακό και σημαδεύτηκε από συμπλοκές αλλά και εισβολή φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας στον αγωνιστικό χώρο».

Από τη μεριά τους παράγοντες του Πύργου ανέφεραν ότι υπήρχε συμπλοκή και στο γήπεδο μπήκε μόνο ένας παράγοντας για να χωρίσει αυτούς που συνεπλάκησαν.

Δεκάλεπτα: 18-16, 34-29, 48-43, 59-69
Διαιτητές: Παπαδοπούλου Κ.-Δαϊκούδης Κ.
ΠΥΡΓΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ (Κουτσογιωργάκης): Σιούνης 20, Μπατσιόλας 1, Γρουμπούσιανης 10(1), Αναγνώστου 4, Γερόπουλος 12(4), Βουδούρης Β., Γλαβάς, Τσιάρας, Βουδούρης Δ. 2, Μπαντής, Κουϊμτζής 11.
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (Δώνης): Παπαστολόπουλος, Δασύρας 3, Σακελλαρίδης 2, Ιωσηφίδης, Τσιαπανίτης 5, Παρασκευόπουλος 8, Γουλτίδης 12(3), Παπαβασιλείου 20, Παράσχος 4, Αλβανίδης 7(1), Δώνης 8(1).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια