Athlenda

29 Ιαν 2017

Η εκδήλωση κοπής πίτας της ΕΚΑΣΘ λεπτό προς λεπτό από το Πανεπιστήμιο Μακεδονία-Φωτορεπορτάζ

Αρχίζει σε λίγο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας η εκδήπωση κοπής πίτας της ΕΚΑΣΘ. Το μπλογκ βρίσκεται εκεί και θα καλύψει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της διαδικασίας.

Το ΔΣ της Ενωσης ανεβαίνει στο πάνελ προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία. Τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ Κώστας Παρίσης, Δημήτρης Χρηστίδης και Λάζαρος Σαββίδης είναι μεταξύ των επισήμων.

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος αφού τόνισε την μεγάλη προσφορά του αθλητισμού στην κοινωνία, έκανε την καθιερωμένη ανασκόπηση της χρονιάς, τόσο σε Εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, καθώς και στους μαθητές αθλητές που αρίστευσαν. Κάλεσε την πολιτεία και την τοπική αυτοδιοίκηση να στηρίξουν τα σωματεία που είναι η κοιτίδα του αθλητισμού.


Η κοπή της πίτας ήταν το επόμενο βήμα της εκδήλωσης με τους επισήμους να παραλαμβάνουν τα κομάτια τους. Τυχερός ήταν ο Νίκος Μεντηλίδης που κέρδισε μία εικόνα. 


Στην συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία βραβεύσεων στους αριστούχους. Πρώτοι τιμήθηκαν αυτοί που πήραν τον βαθμό 20 από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Κώστα Παρίση. Η εταιρεία  "Διαμαντής Μασούτης" ήταν η επόμενη βράβευση με την τιμητική διάκριση να παραδίδει ο επίτιμος πρόεδρος της Ενωσης Αγις Κυνηγόπουλος.

Ακόμη βραβεύτηκαν οι αριστούχοι Β΄ και Γ΄ Λυκείου με τον βουλευτή του ΚΚΕ Σάκη Βαρδαλή να κάνει την απονομή. Στον Παναγιώτη Τσολακίδη την διάκριση παρέδωσαν οι Κώστας Παρίσης, ο πρώην Δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Θεολογίδης. Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι αριστούχοι της Α΄ Λυκείου από τον εκπρόσωπο της περιφέρειας Βασίλη Ανατολίτη και τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνο αθλητισμού Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη.

Ο Γιώργος Μπαλλογιάννης βραβεύτηκε από τον βουλευτή της ΑΝΕΛ Γιώργο Λασκαρίδη και τον γ.γ. της ΕΚΑΣΘ Αντώνη Μαυρογένη,  Ο Νίκος Χατζηβρέττας παρέλαβε το βραβείο του από τον πρώην Δήμαρχο Καλαμαριάς Χριστόδουλο Οικονομίδη και τον πρώην γ.γ. του ΥΜΑΘ Γιώργο Λυσσαρίδη. Οι αριστούχοι της Α΄γυμνασίου παρέλαβαν τα βραβεία τους από το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΜ Κώστα Παπανικολάου και τον εκπρόσωπο της Willson Παύλο Αδαμαντιάδη.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική Κωφών γυναικών βραβεύτηκε από τους Κωνσταντίνο Ζέρβα και Χρήστο Γαλαζούλα. Στην πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα μπάσκετ με καρότσι του Αρη το έπαθλο παρέδωσαν οι Γιάννης Βασιλειάδης της ΚΥΑΝΑ και ο βετεράνος αθλητής Βύρων Αλεξιάδης.
Η πρωταθλήτρια Ελλάδας Ενώσεων της μικτής ΕΚΑΣΘ με γεννημένους τα έτη 2001-2 ήταν η επόμενη βράβευση που τιμήθηκε από τους Λάζαρο Σαββίδη, Αρη Γραμμενίδη και Λεωνίδα Παπακώστα.

Στον Χρήστο Ασλάνη την απονομή έκανε ο Δημήτρης Χρηστίδης, ενώ στους μαθητές της Γ΄ γυμνασίου τα έπαθλα έδωσαν οι Νίκος Ζηκόπουλος και Γιώργος Τσίτσκαρης. Ο Νίκος Μεντηλίδης πήρε το βραβείο του από τους Νίκο Βαμβακούδη και Λάκη Τσάβα. Στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Χορόζογλου τον έπαθλο απένειμε ο Σωτήρης Θεολογίδης. Στην Β΄ γυμνασίου τις απονομές έκαναν οι Κώστας Παπανικολάου και Αρης Γραμμενίδης.

Η Χριστίνα Φλώρου παρέλαβε το έπαθλο από τον Παναγιώτη Βαφειάδη, ενώ ο Αντώνης Καραγιάννης τιμήθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΘ Γιάννη Τσουμή. Σε μαθητές της Β΄ γυμνασίου τα δώρα έδωσαν οι Αλέκος Σιμητόπουλος και Μάκης Τάλλης.

Την Μερόπη Ακτσελή τίμησε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος, ενώ στο γυναικείο του Αρη για την άνοδο στην Α1 την απονομή έκανε η πρώην Γ.Γ.Α. Κούλα Γιαννακίδου. Στους μαθητές της Α΄ γυμνασίου τα έπαθλα έδωσαν οι Αννα Ευθυμίου, Γούσιος, Γιώργος Γκιουζέλης. Στο γυναικείο του Παναθλητικού Πειραματικού για την άνοδο στην Α1 το βραβείο απένειμε ο eκπρόσωπος της Cap. Στον Νίκο Παπαδόπουλο την απονομή έκαναν τα μέλη του ΔΣ Γιάννης Μανωλής και Αντώνης Αντωνιάδης.

Σε μαθητές της Α΄ γυμνασίου έδωσαν δώρα οι Λάμπρος Τάκης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ενώ στον ΚΣ Γέφυρας για την άνοδο στην Β΄ Εθνική την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος του βουλευτή Θόδωρου Καράογλου, Γιάννης Ποδιώτης.

Στο Νίκο Βασιλείου την πλακέτα παρέδωσε ο Αντώνης Αντωνιάδης, ενώ σε μαθητές της Α΄ γυμνασίου τις απονομές έκαναν ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζεϊμπέκης και το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ Αντώνης Αντωνιάδης.

*Περισσότερες φωτογραφίες αργότερα σε άλλη ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια :