Δάγλας: «Δεν έχουμε περιθώριο για εντός έδρας απώλειες»

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Πρωτέα στον εντός έδρας αγώνα του με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, σύμφωνα με τον Αλέκο Δάγλα. Το συγκρότημα της Βούλας θα υποδεχθεί αύριο Κυριακή στις 13.00 στο Γ. Γεννηματάς, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, τον ίδιο αντίπαλο με τον οποίο είχε παίξει ένα μήνα πριν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας τον ίδιο στόχο: την κατάκτηση του ροζ φύλλου.

Οπως δήλωσε και ο προπονητής του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ κρίσιμο βαθμολογικά για εμάς, γιατί παίζουμε με μια ομάδα που είναι πιο πάνω στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Στο γήπεδό μας δεν έχουμε περιθώριο για απώλειες ώστε να ξεφύγουμε γρήγορα από τη ζώνη των πλέι άουτ που είναι και ο βασικός μας στόχος. Στα παιχνίδια με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς η νίκη είναι χωρίς αύριο.


Ο αγώνας θα είναι πολύ διαφορετικός από εκείνον για το Κύπελλο πριν από ένα μήνα. Εκείνος ήταν νοκ άουτ και η Δάφνη δεν παρουσιάστηκε σε πολύ καλή ημέρα. Αντίθετα, τώρα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, καθώς έρχεται από συνεχόμενες νίκες και από ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το τάιμινγκ την ευνοεί από πλευράς εικόνας και απόδοσης, άρα το ματς είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς και πρέπει να κερδίσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια