Καφαντάρη: «Διαφορετικό από αυτό του πρώτου γύρου το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Η Ελένη Καφαντάρη μιλά για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και για την πορεία-έκπληξη του Παναθλητικού Goalbet:

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση κι έχουμε προετοιμαστεί για το μεγάλο ντέρμπι. Χαίρομαι ιδιαίτερα για την τεράστια προσπάθεια όλων των παιδιών αλλά και για την εξαιρετική πρόοδο που έχουμε παρουσιάσει.

Ο ΠΑΟΚ έχει πραγματικά ένα σπουδαίο ρόστερ και το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Δεν μένουμε στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρώτο γύρο καθώς το αυριανό παιχνίδι θα γίνει υπό διαφορετικές συνθήκες.

Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των νικών και των εξαιρετικών εμφανίσεων. Η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα είναι προϊόν άριστης λειτουργίας τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Είμαι εντυπωσιασμένη από τη λειτουργία της ομάδας αλλά και από τη διοικητική στήριξη. Οι λέξεις συνέπεια, οργάνωση, στήριξη, προγραμματισμός αλλά κυρίως η λέξη οικογένεια είναι χαρακτηριστικά της διοίκησης του συλλόγου.

Ειλικρινά η στήριξη των φιλάθλων μας συγκινεί ιδιαίτερα. Θα κάνουμε τα πάντα και αύριο αλλά και στη συνέχεια για να τους δώσουμε κι άλλες χαρές. Η παρουσία των ξένων κοριτσιών είναι εξαιρετική παρά το ρίσκο που πήραμε στην αρχή της χρονιάς λόγω του περιορισμένου μπάτζετ.

Η Ναυσικά Σταυρίδου είναι ο ηγέτης της ομάδας και η παρουσία της είναι καταλυτική τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου κυρίως για τα νέα κορίτσια της ομάδας. Ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας της ομάδας ήταν επιλογή μας με μεγάλο ρίσκο αλλά και με πολλές ελπίδες. Είμαι πολύ χαρούμενη που αρκετά νέα κορίτσια έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ευκαιρία της διάκρισης μέσα από τον σύλλογο.

Ο δεύτερος γύρος θα είναι πολύ διαφορετικός καθώς θα αλλάξουν τα ρόστερ αρκετών ομάδων με την προσθήκη 3ης ξένης. Εμείς δεν πρόκειται να πάρουμε τρίτη ξένη.

Ο αρχικός στόχος της παραμονής στην Α1, δεν αλλάζει. Αν έρθουν κάποιες ακόμη σημαντικές νίκες, ίσως μιλήσουμε σε διαφορετική βάση.


Η πορεία της ομάδας μας χαρακτηρίζεται ως η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Α1. Μας χαροποιούν ιδιαίτερα τα θετικά σχόλια όλων αλλά θα προτιμούσα όλα αυτά να ειπωθούν και στο τέλος της χρονιάς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια