Στον Αγιο Δημήτριο δοκιμάζεται την Κυριακή η Νίκη Λευκάδας- Δουβίτσας: «Συγκεντρωμένοι και απαιτητικοί από τους εαυτούς μας»

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας δοκιμασία, αυτή τη φορά στην Αθήνα κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, για την Νίκη Λευκάδας την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 14:00.

Η ομάδα των Ιονίων Νήσων ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Α1 με έξι νίκες και πέντε ήττες και μετά την μεγάλη νίκη ψυχολογίας επί του Άρη στην Θεσσαλονίκη στοχεύει σε μια ακόμα εκτός έδρας επικράτηση απέναντι σε μια ομάδα που θα παλέψει με νύχια και με δόντια για τη νίκη.

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά διαθέτει ένα πολύ καλό και έμπειρο ρόστερ, ικανό να απειλήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Από την άλλη πλευρά, η Νίκη θα παραταχθεί με τρεις ξένες στη σύνθεσή της για πρώτη φορά στην ιστορία της, καθώς πλέον η Κάντι έχει δικαίωμα συμμετοχής βάσει της συμπληρωματικής προκήρυξης της ΕΟΚ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά ραδιοφωνικά από τον Prisma 91,6 (prismaradio.gr).

Δουβίτσας: «Συγκεντρωμένοι και απαιτητικοί από τους εαυτούς μας»

Ο προπονητής Νίκος Δουβίτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση εν όψει του αγώνα της Κυριακής: «Το παιχνίδι με τον Κρόνο είναι για εμάς ένας ακόμη τελικός. Παίζουμε με μια ομάδα που από την αρχή της προετοιμασίας μας, είχα πει ότι έχει ρόστερ με αθλήτριες που θα μπορούσαν να είναι βασικές στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και απαιτητικοί από τους εαυτούς μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Επίσης, το γεγονός ότι εμείς θα έχουμε τρεις ξένες, ενώ ο Κρόνος όχι, εμένα προσωπικά δε μου λέει τίποτα, γιατί τα παιχνίδια δεν κερδίζονται με το πόσες ξένες έχεις, αλλά με το ποιός το θέλει περισσότερο. Ας μην ξεχνάμε το περσινό παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια