Υποψήφιος στις εκλογές της ΟΔΚΕ ο Παντελής Ελευθεριάδης

Κατατέθηκε από τον Σύνδεσμο Κιλκίς η υποψηφιότητα για το ΔΣ της ΟΔΚΕ του Παντελή Ελευθεριάδη, αδελφού του προέδρου του Συνδέσμου  Πλούταρχου Ελευθεριάδη.

Πριν από 15 χρόνια μαζί με τον αδελφό του ανέλαβαν τις τύχες του Συνδέσμου Κιλκίς,έναν  σύνδεσμο στα χαρτιά και ανεβάζοντας πολύ τον πήχη, τον έκαναν από τους ποιο δραστήριους στο χώρο.

Με διοργάνωση σχολών κάθε χρόνο, με ανάληψη ΓΣ και προστάζ, καθώς και ετησίου σεμιναρίου της ΟΔΚΕ, αλλά  και συνεχή επιμόρφωση των μελών, έφτασαν στο σημείο σήμερα  ο Σύνδεσμος Κιλκίς  να έχει δύο διαιτητές στην Α1, αρκετούς αξιολογημένους στις υπόλοιπες Εθνικές  κατηγορίες και αρκετούς που σφυρίζουν στα τοπικά της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο Παντελής είναι  πατέρας τριών κοριτσιών, αστυνομικός στο επάγγελμα, όπως και ο Πλούταρχος, μέλος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ εδώ και δέκα χρόνια μαζί με τον Τανατζή (μέλος) και πρόεδρο τον Καλότση από την Βέροια.

Η αγάπη του για την διαιτησία είναι γνωστή και συνδυάζει πάντα το χρόνο του για την δεύτερη μεγάλη αγάπη του, μετά την οικογένεια.

Χαίρει μεγάλης εκτίμησης από όλο το δυναμικό της ΕΚΑΣΚΕΜ από τον πρόεδρο μέχρι την γραμματέα της Ένωσης. Ήταν πρόταση αρκετών συνδέσμων για να κατέβει υποψήφιος σαν εκπρόσωπος τους από την περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης μαζί με τον υποψήφιο της  Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια