Μασλαρινός: «Απροπόνητες λόγω... καιρού οι γυναίκες του ΠΑΟΚ»

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ήταν εκπληκτική στο πρώτο δεκάλεπτο. Σχεδόν απόλυτα εύστοχος, προηγήθηκε στην μεγαλύτερη διάρκεια του και έδειξε ότι θα έπαιζε στα ίσια τον Παναθηναϊκό.

Έτσι κύλησαν τα πράγματα και στα πρώτα έξι λεπτά της δεύτερης περιόδου και όλα έδειχναν ότι το ματς πήγαινε για ντέρμπι. Όμως η Βάϊνς χρεώθηκε με τρίτο φάουλ, ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να παίζει σε εξαιρετικό ρυθμό και να έχει πολύ καλές επιλογές και ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας «πράσινος» μονόλογος. Οι φιλοξενούμενες δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αγώνα και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Γιατί δεν άντεξε ο ΠΑΟΚ; ρωτήθηκε ο προπονητής του Βασίλη Μασλαρινό, αμέσως μετά την νίκη.

«Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο σήμερα. Η κακοκαιρία στην Θεσσαλονίκη δεν μας επέτρεψε να προπονηθούμε παρά μόνο μια φορά την τελευταία εβδομάδα και ήταν λογικό να κουραστούμε προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Όταν έκανε το τρίτο της φάουλ η ψηλή μας (Βάϊνς) όλα τελείωσαν για εμάς», είπε στο sportshero.gr, ο Βασίλης Μασλαρινός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια