Γκίμας: «Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια»

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου της Β’ Εθνικής ο Φίλιππος Βέροιας, καθώς υποδέχεται την πρωτοπόρο Καστοριά.

Το συγκρότημα της Ημαθίας θα δώσει δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας ματς, στο «Δημήτρης Βικέλας», την Κυριακή στις 17.00 για τη 16η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου. Το έργο του κάθε άλλο παρά ως εύκολο μπορεί να χαρακτηριστεί, όπως τόνισε και ο προπονητής του Δημήτρης Γκίμας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Ξεκινάμε το δεύτερο γύρο απέναντι στον ισχυρότερο αντίπαλο. Η δυναμική της Καστοριάς είναι αποδεδειγμένα μεγάλη. Εμείς προερχόμαστε από μια ήττα στις λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε όμως να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια που κάνουμε, για κανένα λόγο και σε κανένα παιχνίδι. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για το θερμό χειροκρότημά του την Κυριακή  παρά την ήττα και ζητάμε να σταθεί και πάλι δίπλα μας».

Παράλληλα, με ανακοίνωσή τους από το Φίλιππο Βέροιας ενημερώνουν: «Στο γήπεδο θα υπάρχουν προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας για τον β’ γύρο στην τιμή των 20 ευρώ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια