Γκοργκόλης: «Μας επηρέασε η μεγάλη αγωνιστική απραξία»

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη επί της Πεύκης κι αυτό οφείλεται στη μεγάλη περίοδο αγωνιστικής απραξίας, σύμφωνα με τον Σπύρο Γκοργκόλη.

Το πατρινό συγκρότημα κατέκτησε το ροζ φύλλο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής, αλλά ο προπονητής του δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. «Η αγωνιστική απραξία μάς επηρέασε, αλλά έπαιξε και ρόλο ο εφησυχασμός που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου που βρίσκονται ψηλά, όταν αντιμετωπίζουν ομάδες από τα χαμηλά της βαθμολογίας. Όμως, ευτυχώς κάναμε ένα καλό δεκάλεπτο στο φινάλε, το οποίο μας έδωσε τη νίκη, πραγματοποιώντας όμως συνολικά κακή εμφάνιση», παραδέχθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Έσπερου ΑΟΠΑ, για να προσθέσει…

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος, ελέω εορτών, κακοκαιρίας και ρεπό:

«Εμείς είχαμε μία εβδομάδα παραπάνω εβδομάδα αγωνιστικής απραξίας. Δεν ξέρω πόσο επηρεάστηκε η Πεύκη, αλλά εμείς με 4/25 τρίποντα σε εντός έδρας παιχνίδι είναι ξεκάθαρο ότι δυσκόλεψε αρκετά το έργο μας».

Για το γεγονός ότι καλούνται, τώρα, να παίξουν τρεις φορές σε διάστημα οκτώ ημερών:


«Πρέπει να προσαρμοστούμε. Εγώ καταρχήν προτιμώ να παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα, παρά ένα το μήνα. Πρέπει να γίνει στοχευμένη προπόνηση κι αυτό θα κάνουμε μαζί με τους συνεργάτες του όλη τη εβδομάδα. Θα ανεβάζουμε και θα κατεβάζουμε ρυθμούς και πιστεύω να πάνε όλα καλά. Άλλωστε, έχουμε δύο παιχνίδια στην Αθήνα πάρα πολύ κρίσιμα. Το πρώτο στην Καλλιθέα την Τετάρτη (18/01), με μοναδικό στόχο τη νίκη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια