Τιμήθηκε ο Ηρακλής του 1981 στην πίτα των βετεράνων Θεσσαλονίκης-Φωτορεπορτάζ

Με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση τιμήθηκε η ομάδα του Ηρακλή που το 1981, κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και αγωνίστηκε στον τελικό του κυπέλλου.
Πριν από την βράβευση ο πρόεδρος του ΣΒΚΘ Πάρις Πετράς έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, ενώ μετά κόπηκε η πίτα τυχερός της οποίας ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας, Γιώργος Ορφανός και Θόδωρος Καράογλου, οι δημοτικοί σύβουλοι Νίκος Ζεϊμπέκης και Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββας Λόρτος (έκανε την βράβευση μαζί με τον πρώην πρόεδρο της Ενωσης Αγη Κυνηγόπουλο), ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΧ Θανάσης Μάντζιος, ο αντιπρόεδρος, ο γ.γ., ο πρόεδρος της ΕΠ ο ταμίας και το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, Γιάννης Τσουμής, Αντώνης Μαυρογένης, Λάμπρος Τάκης, Αρης Γραμμενίδης και Νίκος Βαμβακούδης, αντιπροσωπία των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Θεσσαλονίκης, καθώς και του ΣΕΠΚ, οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Γιώργος Προεστός και Θόδωρος Αστεριάδης και πλήθος βετεράνων ανδρών και γυναικών.







































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια