29 Δεκ 2016

Φιλική νίκη για τον ΚΣ Γέφυρας-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας

Σε φιλικό παιχνίδι αγωνίστηκε χθες ο ΚΣ Γέφυρας με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας. Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και με ελλείψεις βασικών παικτών.

Προσέφερε είδη ρουχισμού και παιχνίδια στο Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο ο ΑΣ Αστέρες

Η ανδρική ομάδα του ΑΣ Αστέρες εκμεταλλεύτηκε την παύση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και έδειξε αυτές τις γιορτινές μέρες το φιλανθρωπικό της πρόσωπο μέσα από μια μικρή και συμβολική κίνηση, προσφέροντας είδη ρουχισμού και παιχνίδια στο Παιδικό Χωριό SOS στις εγκαταστάσεις του στο Φίλυρο. Η κίνηση αυτή έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά από τα γραφεία της οργάνωσης.

Στο Τσοτύλι το 32ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων της ΕΟΚ «Πέτρος Καπαγέρωφ»-«Επίκεντρο του ενδιαφέροντος η Δυτική Μακεδονία», τονίζει η ΕΚΑΣΔΥΜ

Την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους και συγκεκριμένα από 3-7 Ιανουαρίου 2017, θα διεξαχθεί στο Τσοτύλι του Δήμου Βοΐου το 32ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων της ΕΟΚ «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Κέρδισαν και τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα οι «μικρές» του Αστέρα Ιπποδρομίου-Μαντουλίδη-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Νέα επιτυχία σήμερα στην Αθήνα για τις κορασίδες και τις παγκρασίδες του Αστέρα Ιπποδρομίου-Μαντουλίδη που επιβλήθηκαν στον «Τάφο του Ινδού» με 42-53 του Παναθηναϊκού. 

Το σημερινό πρόγραμμα της ΕΚΑΣΘ

Ένα παιχνίδι για την Γ2 ανδρών περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της ΕΚΑΣΘ που είναι το εξής:

Ηττα από τον διοργανωτή Εσπερο Πάτρας για τις κορασίδες του ΠΑΟΚ στην δεύτερη μέρα του 18ου τουρνουά «Δημήτρης Σεϊτανίδης»-Φωτορεπορτάζ του Δημήτρη Τρασάνη και βίντεο με τα τελυταία λεπτά του αγώνα

Το κακό τους ξεκίνημα πλήρωσαν οι κορασίδες του ΠΑΟΚ που γνώρισαν την ήττα με 47-43 από τον Εσπερο Πάτρας στην δεύτερη μέρα του 18ου τουρνουά «Δημήτρης Σεϊτανίδης» που συνεχίζεται στην πρωτεύουσα της Αχαϊας. Στο άλλο παιχνίδι ο Φάρος Κερατσινίου επιβλήθηκε με 65-28 του Πρωτέα Βούλας. Αναλυτικά:

Ημερίδα στα πλαίσια του 33ου τουρνουά Χριστουγέννων «Πέτρος Καπαγέρωφ» στο Καρπενήσι-Φωτορεπορτάζ

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ διεξήχθη χθες ημερίδα κατά την δεύτερη ημέρα του 33ου τουρνουά Χριστουγέννων «Πέτρος Καπαγέρωφ», το οποίο πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Καρπενήσι.