15 Αυγ 2016

Μεγάλη νίκη με ανατροπή και δεύτερη θέση στον όμιλο για την Εθνική παίδων-Αν και έχανε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι επικράτησε με 59-55 της Σερβίας-Φωτορεπορτάζ

Η Εθνική Παίδων έκανε την ανατροπή και πήρε μια πολύτιμη νίκη με το 59-55 επί της Σερβίας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Ράντομ της Πολωνίας.

ΠΑΟΚ: «Δεν λέμε αντίο και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Ευριπίδη Μελετιάδη»

Μετά από επτά χρόνια γεμάτα έντονες στιγμές, επιτυχίες, πρωτιές, διακρίσεις στα γυναικεία τμήματα, ο ΑΣ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του, «αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Ευριπίδη Μελετιάδη, που πλέον θα προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του σε ομάδα της Αθήνας».

Ελλάδα-Σερβία για το Ευρωπαϊκό Παίδων, ζωντανά σε μαγνητοσκόπηση από την Πολωνία

Επέστρεψαν στην Καστοριά Μπέγος και Χότζα

Μέτα από τις ανανεώσεις των παικτών από την προηγούμενη χρονιά και πίστη στην φιλοσοφία της, ο ΑΣ Καστοριά ανακοίνωσε την επιστροφή δύο ταλαντούχων παικτών της από την χρυσή ομάδα των παίδων-εφήβων που τίμησαν την Καστοριά για τρία συνεχόμενα χρόνια στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Αρχίζουν στις 17 Αυγούστου οι γυναίκες του ΠΑΣ Γιάννινα-Ποιες καλούνται και που

Στις 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει το γυναικείο του ΠΑΣ Γιάννινα την πολύ δύσκολη προσπάθειά του για τη φετινή χρονιά.

Έναρξη την Πέμπτη με δοκιμαστικές προπονήσεις των εφήβων του Μακεδονικού-Αρχίζουν αργότερα και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε την έναρξη προετοιμασία του εφηβικού τμήματος, την Πέμπτη 18 Αυγούστου και ώρα 19:30 στο κλειστό γήπεδο του, υπό τις οδηγίες του προπονητή και υπεύθυνου ακαδημίας του συλλόγου Δημήτρη Ιωαννίδη.

Πρώτη γνωριμία την Τρίτη για τον ΑΣΚ Λαγκαδά

Ο ΑΣΚ Λαγκαδά ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 21:00 σε γνωστή ταβέρνα του Λαγκαδά. Εκεί θα παρουσιαστούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.