Στο ICBS η ακαδημία των Ικάρων Γιαννιτσών-Φωτορεπορτάζ

Στη Θεσσαλονίκη και στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του κολλεγίου ICBS έφτασε το πρωί της περασμένης Κυριακής η αποστολή της ακαδημίας των Ικάρων Γιαννιτσών για να λάβει μέρος στο τουρνουά αγοριών γεννημένων τα έτη 2006, 2005, 2004, 2003 και 2002.

Τoν ενθουσιασμό τους εξέφρασαν τόσο τα παιδιά όσο και ο προπονητής των Ικάρων Νίκος Σπόντης κατά την άφιξη της αποστολής στο εντυπωσιακό γήπεδο μπάσκετ του κολεγίου. Ακολούθησε μια σειρά φιλικών αγώνων σε υψηλό επίπεδο αντάξιο της δυναμικότητας των δύο συλλόγων.

«Νιώθουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που βρισκόμαστε στο ICBS , σε ένα φιλόξενο χώρο που έχει αγκαλιάσει , εδώ και πολλά χρόνια το μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους προπονητές - διοργανωτές, για τη στήριξη τους, ώστε να διεξαχθεί ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, όπως είναι αυτό που έγινε σήμερα. Εμείς προχωράμε τον σχεδιασμό της φετινής χρονιάς , υλοποιώντας τη δέσμευση μας για τουρνουά αγώνων με τις μεγαλύτερες ομάδες της Συμπρωτεύουσας ... Έτσι θα δούμε που βρισκόμαστε, θα βελτιωθούμε αλλά και θα χρησιμοποιήσουμε τους φιλικούς αυτούς αγώνες , ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές που έδωσαν σήμερα τον καλύτερό τους εαυτό» σημείωσε ο Νίκος Σπόντης.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον υπεύθυνο της ακαδημίας ήταν και ο έτερος προπονητής Θεολόγος Σερέτης, που τόνισε: «Παίξαμε σήμερα σ ένα γήπεδο και σε ένα κολέγιο που έχει άξιους αθλητές και πολύ μπασκετικό κοινό και αυτό είναι και ένας επιπλέον λόγος να είμαστε διπλά χαρούμενοι. Από αγωνιστικής πλευράς ήρθαμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας στο υψηλότερο επίπεδο και νομίζω ότι τα καταφέραμε ...Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά μαζί με τους προπονητές, έχουμε δουλέψει αρκετά καλά , όλο αυτό τον προηγούμενο καιρό... Θέλουμε επομένως να εντάξουμε τους νέους συμπαίκτες μας στα αγωνιστικά μας πλάνα, στην γενικότερη φιλοσοφία των Ικάρων , ώστε να είμαστε, όσοι γίνεται πιο ανταγωνιστικοί στο παρκέ... Φέτος θα κάνουμε ότι κάνουμε και τα προηγούμενα χρόνια , δηλαδή θα προσφέρουμε στα αγόρια και κορίτσια μας σπουδαίες αγωνιστικές εμπειρίες , για αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις , να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στο τέλος της φετινής σεζόν να κάνουμε τον απολογισμό μας για το τι έχουμε καταφέρει..Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια