Παρελθόν από τις Gators η Χριστινάκη

Η Ελεάννα Χριστινάκη δεν αποτελεί πια μέλος των Florida Gators, καθώς αρνήθηκε τιμωρία για πειθαρχικά παραπτώματα και αποχώρησε από το πρόγραμμα του κολεγίου, στο οποίο βρισκόταν εδώ και ενάμιση χρόνο.


Σύμφωνα με αμερικάνικα μέσα, η 20χρονη φόργουορντ και η συμπαίκτριά της, Ντελίτσια Ουάσινγκτον, τιμωρήθηκαν από την προπονήτριά τους, Αμάντα Μπάτλερ, στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με το North Carolina, για την συμπεριφορά που επέδειξαν, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζεται το τι ακριβώς έγινε.

Η Ελληνίδα παίκτρια, όμως, δεν δέχθηκε την τιμωρία και αποχώρησε από το πρόγραμμα του κολεγίου, τη στιγμή που ήταν η πρώτη σκόρερ με μέσο όρο 17.6 πόντους, σε εννέα παιχνίδια.

Το όνομα της Χριστινάκη δεν βρίσκεται πια στο ρόστερ των Gators, ενώ η προπονήτριά της δήλωσε πως: «τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε μία Gator και δεν είναι μέρος της κουλτούρας μας. Η ίδια επέλεξε να παραιτηθεί από την ομάδα μας. Οι υπόλοιπες παίκτριες αντιμετώπισαν αυτό το γεγονός με μεγάλη υπερηφάνεια, προσπάθεια και ενέργεια», καθώς παρά τη σημαντική απουσία της Χριστινάκη, νίκησαν την αντίπαλό τους με 67-38.

Όπως υποστηρίζουν τα μέσα, η Χριστινάκη είχε εκφράσει κατά το παρελθόν τη νοσταλγία της για την Ελλάδα και αυτή ήταν ίσως μια αφορμή για να φύγει από την Αμερική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια