Πρωταθλητής εφήβων Χαλκιδικής για τέταρτη συνεχόμενη φορά, ο ΠΟ Νέων Μουδανιών-Φωτορεπορτάζ από τον τελικό με τους Σίθωνες

Δύο καλά δεκάλεπτα (πρώτο και τέταρτο) ήταν αρκετά στον ΠΟ Νέων Μουδανιών για να κάμψει την αντίσταση του ΑΟ Σιθωνίας «Οι Σίθωνες», κερδίζοντας με 64-37 και να ανακηρυχτεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής στους εφήβους, καθιερώνοντας την υπεροχή του στην Χαλκιδική.

Ο ΠΟΜ προηγήθηκε από την αρχή και κρατούσε ένα σταθερό προβάδισμα σε όλο τον αγώνα ο οποίος ήταν αρκετά δυνατός και από τις δύο πλευρές , όπως φανερώνει και ο πίνακας με τα φάουλ.

Οι δύο προπονητές ήξεραν καλά ο ένας τον άλλο και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του αντίπαλου τους, με τις δύο ομάδες να δίνουν γρήγορο ρυθμό στον αγώνα.

Ο ΠΟΜ όπως πάντα βασίστηκε στην δυνατή του άμυνα και προσπάθησε να χτυπήσει με γρήγορες αντεπιθέσεις αλλά οι Σίθωνες κατάφερναν να μένουν στο παιχνίδι κερδίζοντας αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και έχοντας γρήγορες επιστροφές.

Στο τεταρτο δεκάλεπτο ο ΠΟΜ εκμεταλλεύτηκε την κούραση των αντιπάλων αλλά και την φθορά τους με φάουλ και κατάφερε να μεγαλώσει την διαφορά του σκορ στο τελικό 64-37.

Τον αγώνα σίγουρα τον απόλαυσαν περισσότεροι οι ουδέτεροι φίλαθλοι που μαζί με τους φιλάθλους των δύο ομάδων γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο Ν. Μουδανιών.









































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια