Ηττα με διαφορά για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στην Γλυφάδα

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και γνώρισε την ήττα με 90-42 στην Γλυφάδα από την ομάδα του Πειραιά.  Ο γηπεδούχος διεύρυνε το ασύλληπτο ρεκόρ που τρέχει στις εγχώριες διοργανώσεις από την περσινή σεζόν, καθώς η σημερινή ήταν η 35η νίκη σε 35 ματς εντός Ελλάδας.

Ο  Ολυμπιακός κυριάρχησε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Με όπλο την πιεστική άμυνα σε όλο το οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με το 31-10 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε ο Ολυμπιακός και στη δεύτερη περίοδο με την Κάιζερ να είναι ασταμάτητη κάτω από την ρακέτα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα, η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο και αύξησε τη διαφορά στους 44 πόντους στο φινάλε της 3ης περιόδου (75-31) για να φτάσει στην τελική επικράτηση με 48 πόντους διαφορά και το τελικό 90-42.

Δεκάλεπτα: 31-10, 51-19, 75-31, 90-42
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπογιάννη): Γκοτζή 3, Σταμάτη 13, Μπόνη, Χατζηνικολάου  10, Κάιζερ 21, Μάλτση  9, Παπαμιχαήλ 8, Κοσμά 6, Τζόνσον 5, Καλτσίδου 9, Δημητράκου 2, Φουράκη 4.
ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Σταμπουλίδου 3, Λύμουρα 12, Μαγαλιού 2, Πανταζή 2, Κάμπελ 13, Κατωπόδη, Ταρπαγκού, Διαμαντίδου, Βάινες 10, Κοντογεώργου.  

Καπογιάννη: «Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Γενικά η ομάδα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και καλή κατάσταση. Όλες οι παίκτριες δείχνουν ετοιμοπόλεμες και είμαστε ευχαριστημένοι από την προσήλωση στην άμυνα που είναι το όπλο μας. Όπως είδαμε και σήμερα η ομάδα μέρα με τη μέρα είναι και καλύτερη. Θα είμαστε έτοιμες την Πέμπτη. Η ομάδα διαθέτει πολύ καλές παίκτριες, δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα και σήμερα, όλες είναι ετοιμοπόλεμες και αυτό είναι πολύ χρήσιμο για εμάς»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια