Γυναικείο Αρη: «Αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων το βίντεο του Πανιωνίου»

Ο γενικός αρχηγός των γυναικών του Αρη, Αγγελος Πανταζής, εξέδωσε για λογαριασμό του τμήματος την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ως διοίκηση του Γυναικείου του Α.Σ. Αρης έχουμε εκ πεποιθήσεως αρνηθεί να μπούμε στη λογική της κριτικής διαιτητικών αποφάσεων και της αντιπαράθεσης με άλλους συλλόγους.

Ωστόσο θεωρούμε ατυχή τη χρονική στιγμή (πριν δηλαδή από τον προημιτελικό αγώνα κυπέλλου Αρης-Πανιώνιος την προσεχή Κυριακή 18/12), την οποία επέλεξε ο προπονητής του Πανιωνίου, αξιότιμος κος Γιαννουλάκης, για να διανείμει σε ΜΜΕ video με φάσεις και διαιτητικές αποφάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται, κι ενώ μετά το πέρας αυτού του αγώνα μεσολαβεί χρονικό διάστημα 3 εβδομάδων απραξίας μέχρι τις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις. Εκτός κι αν απώτερος σκοπός ήταν να αποκομίσει άμεσα «οφέλη».

Επίσης, μας μένει η απορία για ποιο λόγο συμπεριέλαβε φάσεις από τον μεταξύ μας αγώνα της δεύτερης Αγωνιστικής αφού κι από το video φαίνεται ξεκάθαρα ότι στην συντριπτική πλειοψηφία τους, οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν ορθές (εκτός από τη φάση που η Healy του Πανιωνίου ανακτά την κατοχή της μπάλας λανθασμένα ερχόμενη εκτός της διαχωριστικής τελικής γραμμής και του φάουλ που δε σφυρίζεται στην τελευταία φάση της παράτασης πάνω στην παίκτρια μας Μάρω Τράντα και που επιμελώς ο προπονητής του Πανιωνίου έκοψε).

Θα ήταν εύκολο και για εμάς να κόψουμε και να ράψουμε video με διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος μας από το συγκεκριμένο αγώνα, αλλά θεωρούμε ότι το να απομονώσει κανείς 5-6 φάσεις σε έναν αγώνα μπάσκετ, όπου η κάθε σωματική επαφή ή τα εκάστοτε βήματα είναι στη διακριτική ευχέρεια των διαιτητών, είναι άνευ ουσίας και αποσκοπεί απλά στη δημιουργία εντυπώσεων.

Ως διοίκηση του γυναικείου του Α.Σ. Αρης θεωρούμε ότι η κίνηση του κου Γιαννουλάκη έγινε εντελώς αυθόρμητα και περιμένουμε να φιλοξενήσουμε ξανά την αποστολή του Πανιωνίου για τον αγώνα της Κυριακής. Ευχόμαστε να διεξαχθεί ένας προημιτελικός αντάξιος της ιστορίας των δύο συλλόγων και ο καλύτερος και τυχερότερος να κερδίσει».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια