Ανακοίνωση των Τιτάνων Δράμας για τον αγώνα με τον Ηρακλή

Το ΔΣ των Τιτάνων Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με όσα συνέβησαν στο  παιχνίδι Ηρακλής-Τιτάνες για την Α2 γυναικών, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου με το σκορ να είναι στο +20 και ενώ αγωνιζόντουσαν μέσα δύο παγκορασίδες από την ομάδα των Τιτάνων, ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλή , επιτέθηκε φραστικά ύστερα από μια διεκδίκηση της μπάλας σε παίκτρια της ομάδας μας και έπειτα και στον προπονητή μας χρησιμοποιώντας απαράδεκτες εκφράσεις. Η ομάδα μας δεν αντέδρασε στο παραλήρημα του και συνέχισε το παιχνίδι της.

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ηρακλή μας προκάλεσε ειρωνικά να κατεβούμε στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων, συνεχίζοντας τη χυδαιολογία του, αψηφώντας ότι στο γήπεδο βρίσκονταν οι ακαδημίες του Ηρακλή και της ΑΓΕ Πιερίας. Προφανώς αψηφά  το ευ αγωνίζεσθε και το να δίνει καλό παράδειγμα στα νέα παιδιά. Θεωρούμε απαράδεκτη τη συμπεριφορά του και ιδιαίτερα σε ένα τέτοιο ιστορικό και τεράστιο σωματείο, όπως είναι ο Ηρακλής.


Τέλος, οι διαιτητές, παρ' ότι ήταν μάρτυρες των όσων συνέβησαν και ειπώθηκαν, δεν ανέφεραν τίποτα στο φύλλο αγώνος. Τέτοιες συμπεριφορές ντροπιάζουν το άθλημα και πρέπει να απομονωθούν από τα γήπεδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια