Athlenda

21 Δεκ 2016

Τεράστια επιτυχία στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Τουρνουά του Αρίωνα Σταυρούπολης-Φωτορεπορτάζ

Ξεπερνώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών ως προς την συμμετοχή και ιδιαίτερα ως προς την συγκέντρωση αγαθών, διεξήχθη τη Δευτέρα το Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά  που διοργάνωσε ο Αρίων Σταυρούπολης.

Οι δεκάδες σακούλες με τρόφιμα, είδη καθαριότητας, καθημερινής χρήσης και ρουχισμού που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε οικογένειες-μέλη του Νομικού Προσώπου Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «Γονείς», που πλήττονται από την ανεργία, την φτώχεια και αντιμετωπίζουν απίστευτα βιοποριστικά προβλήματα.

ΟΙ διοργανωτές θέλουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τα φιλικά σωματεία του Μεγάλου Αλέξανδρου Ηλιούπολης, του ΓΣ Ηλιούπολης και των Ελπίδων Ηλιούπολης, για την συμμετοχή τους στο τουρνουά, καθώς και στους διαιτητές Πολυχρονιάδη Χρήστο και Μάρο Γεώργιο, που βοήθησαν αφιλοκερδώς στην διεξαγωγή των αγώνων. Ο Πρόεδρος της ομάδας Κυρλίδης Χρήστος επέδωσε στους εκπροσώπους των τριών φίλων σωματείων, αναμνηστικούς επαίνους συμμετοχής και ο έφορος του αγωνιστικού τμήματος Γιαλαντζής Γιάννης στους δύο ρέφερι.

Ως προς το μπασκετικό μέρος, οι αγώνες διεξήχθησαν σε έξι δεκάλεπτα, όπου όλες οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους χωρίς σκορ, καθώς νικητής των αγώνων αυτού του τουρνουά ήταν η ανθρωπιά και η στήριξη προς τον συνάνθρωπο.

Για την δράση και τις προσπάθειες του Ν.Π. «Γονείς», αναφέρθηκαν στους χαιρετισμούς του τουρνουά ο Πρόεδρος του Αρίωνα Κυρλίδης Χρήστος, ο Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου Κανέλλης Μάκης και η υπεύθυνη του Ν.Π. «Γονείς» στη Θεσσαλονίκη Θεοδωρίδου Άρτεμις, στο πρόσωπο της οποίας δόθηκε έπαινος αναγνώρισης για τις πράξεις αλληλεγγύης του σωματείου.

Ο Αρίων ευχαριστεί τον εκπρόσωπο του Υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμένου και υπεύθυνο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού στη Β. Ελλάδα των ΑΝ.ΕΛ. Σκουλαριώτη Δημήτρη, τον Αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Τμήματος της Ι.Ρ.Α. Χριστοδουλή Χριστόδουλο, τους αντιδημάρχους του Δήμου Παύλου Μελά Αθάνατο Δημήτρη και Λαζαρίδη Σάκη, τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά ΛΑΛΕ Δημήτρη καθώς και τον γιατρό και επικεφαλή του συνδυασμού «ΑναΤΡΟΠΗ» Λίλτση Γεώργιο, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Επίσης να ευχαριστεί τους χορηγούς και υποστηρικτές που έδωσαν το παρών στο κάλεσμα, Ντόντη Χρήστο (Φροντιστήρια ΝΤΟΝΤΗΣ), Στρατή Νίκο (Ασφάλειες NSI), Μαυρομάτη Ζαχαρία (Έπιπλα Μαυρομάτη), Τσαλταμπασίδη Κυριάκο (auto technik - ΚΤΕΟ των μηχανικών), Στενίδη Παύλο (Λογιστικό Γραφείο ΣΤΕΝΙΔΗ) και Γκαζέπη Γιώργο (Μέλια ΓΚΑΖΕΠΗΣ).

Ιδιαίτερη μνεία και ένα ευχαριστώ από καρδιάς, στο χορηγό και μέλος του Δ.Σ.AYHAN EKINCI, που πρόσφερε στον κόσμο πολίτικα εδέσματα.

Το τεράστιο ευχαριστώ όμως ανήκει στον απλό ανώνυμο φίλο/η που βρέθηκε στο κλειστό της Σταυρούπολης και που από το δικό του υστέρημα, στήριξε με την αγάπη του τους συνανθρώπους, που μας έχουν ανάγκη.

Ο σύλλογος καθώς και τα άλλα τρία φιλικά σωματεία, θα είναι παρών όπου και όταν χρειαστεί να βοηθήσουν καταστάσεις και συνανθρώπους. Τέλος επιθυμία των ανθρώπων του Αρίωνα είναι να καθιερωθεί κάθε χρόνο το φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο τουρνουά.Δεν υπάρχουν σχόλια :