«Φόρτσαραν» στο τέλος οι γυναίκες του Ολυμπιακού-Επεισόδια έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη- Καπογιάννη: «Δείξαμε χαρακτήρα»-Φωτορεπορτάζ από τη νίκη επί του Πανιώνιου

Με την Αμερικανίδα Λινέτα Κάιζερ να σημειώνει 27 πόντους, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του Πανιωνίου με σκορ 59-73. Οι «ερυθρόλευκες» δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους, αλλά τελικά η ποιότητα των αθλητριών και οι αρκετές λύσεις που έχει στην διάθεση της η προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη, ήταν τα στοιχεία που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους.
Η Εβίνα Σταμάτη με την ευστοχία της έξω από την γραμμή των 6,75, ήταν αυτή που άλλαξε την ροή της αναμέτρησης, ενώ η Κάιζερ στην τέταρτη περίοδο πήρε πάνω της τον αγώνα, σημειώνοντας τους 17 από τους 24 πόντους της ομάδας της, καθαρίζοντας ουσιαστικά την νίκη.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι αθλήτριες του Πανιωνίου έδωσαν από μια ανθοδέσμη στις αθλήτριες του Ολυμπιακού, Δημητράκου, Χαλιβέρα, Γκοτζή και Παπαμιχαήλ, που έχουν περάσει στο παρελθόν από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε κανονικά λόγω επεισοδίων, καθώς περίπου 200 φίλαθλοι από κάθε ομάδα συνεπλάκησαν έξω από το γήπεδο.

Δεκάλεπτα: 25-18, 36-37, 52-49, 59-73
Διαιτητές: Κονταράτος-Γρίβα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τσίκληρας): Πέτερσεν 10, Τσίκα, Χίλι 10, Τσιάδη, Μπότσαρη 9, Σταμπούρλου, Θεοδωρομανωλάκη 8 (2), Στεφανίδου 10 (1), Πατεράκη 8 (1), Γρηγορίου 4, Μήτση, Θανοπούλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπογιάννη): Γκοτζή, Σταμάτη 17 (5), Μπόνη, Χατζηνικολάου 6, Κάιζερ 27, Μάλτση 5 (1), Παπαμιχαήλ, Χαλιβέρα 5 (1), Κοσμά 2, Χόντζις, Καλτσίδου 11, Φουράκη.

Καπογιάννη: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού κ. Καπογιάννη δήλωσε στο osfp.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Φάνηκε να μας επηρεάζει η καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα, αφού η ομάδα χρειάστηκε να κάνει δυο φορές ζέσταμα. Επίσης η ομάδα είναι πολύ φορτωμένη από τους συνεχείς αγώνες και ταξίδια. Παρ όλο που βρεθήκαμε αρκετά πίσω στο σκορ όμως δείξαμε χαρακτήρα και αντιδράσαμε, σπάσαμε την ζώνη τους και στο τέλος το ταλέντο και η εμπειρία της ομάδας ήταν τα κύρια συστατικά που μας έδωσαν την νίκη».
























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια