Νέα επιτυχία για τον ΓΑΣ Κουφαλίων-Διαμαρτυρία για την διαιτησία και όχι μόνο από τον Εθνικό Ευόσμου

Υστερα από δυνατό παιχνίδι ο ΓΑΣ Κουφαλίων επικράτησε στην έδρα του, του Εθνικού Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου με 73-53. Οι νικητές ευχαριστούν πολύ τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε τρομερή ατμόσφαιρα.
Δεκάλεπτα: 23-15, 40-31, 63-42, 73-53
Διαιτητές: Δικταπανίδης-Μπαχτσεβανόπουλος
ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ (Λέφα): Λέφας 2, Γκινι 5, Μπελίδης, Δημολιός 8(1), Φιλιππίδης 21(5), Κοντσίδης 9, Χατζηαντωνιου, Βαλσαμίδης 8, Ψαραδέλλης 6, Μυλωνάς 6(2), Πασχαλίδης, Εμμανουηλιδης 8.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Οταμπασιδης): Καραμπιδης 6(2), Καπετανιδης 7(1), Γκαζος 6, Σοφιανιδης, Χουριδης 8, Χιτ, Πολυχρους 10, Παλλακης 3(1),  Κουτσουκιδης 2, Βατιανης 5, Καπετας 6.

Διαμαρτυρία για την διαιτησία και όχι από τον Εθνικό Ευόσμου

Με τίτλο «χειρουργείο και ήττα, συγχαρητήρια», ο Εθνικός Ευόσμου εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης που επιβεβαίωσε τα παράπονα όλων των ομάδων που έπαιξαν απέναντι στον ΓΑΣ Κουφαλίων. Γίναμε μάρτυρες ξανά μιας παρόμοιας κατάστασης η οποία μας δημιουργεί αηδία και ότι η άνοδος δεν θα κερδηθεί στο γήπεδο αλλά ήδη έχει προαποφασιστεί από ορισμένους "καλλιτέχνες" που καλό θα ήταν να σταματήσουν να επηρεάζουν τα αποτελέσματα στα παιχνίδια, διότι τα όρια του νευρικού μας συστήματος μειώθηκαν δραματικά και η έκρηξη ως αποτέλεσμα είναι κοντά.

Οι διαιτητές άλλωστε άφηναν το αντιαθλητικό παιχνίδι εις βάρος της ομάδας μας και το νούμερο 8 να βρίζει και να ρίχνει αγκωνιές σε παιδιά 20 χρονών ή να βρίζει τον προπονητή μας (ως μ….α) ενώ πήγε να τον βοηθήσει από το παρκέ, όταν φάνηκε ότι χτύπησε. Το αξιολογημένο διαιτητικό δίδυμο, έκανε τουμπεκί δείχνοντας την ανεπάρκεια του, σε ένα παίκτη μπασκετικά επικίνδυνο.

Ο συγκεκριμένος παίκτης θα έπρεπε να αποβληθεί από το 1ο δεκάλεπτο για επικίνδυνο παιχνίδι. Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια πάλι στο διαιτητικό δίδυμο που κάνανε τα "πάντα" για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι. Αντιθέτως οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν δείξανε την ίδια ανοχή σε δικούς μας παίκτες που χτύπησαν στο πρόσωπο (2 φάσεις 1 στο 1ο ημίχρονο και 1 στο 2ο), αφήνοντας πλεονέκτημα.

Παρόλα αυτά ομάδα που σούταρε σε όλο το παιχνίδι γύρω στις 35 βολές, λογικό να κερδίσει με 20 πόντους ειδικά όταν συνοδεύεται από αντιαθλητικό παιχνίδι.

Ως ΔΣ δηλώνουμε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών μας, για την ποιότητα των παικτών μας ως χαρακτήρες και να είναι σίγουροι ορισμένοι ότι, η ομάδα μας θα προστατευτεί με κάθε κόστος και κάθε τρόπο στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.


ΥΓ: Ευχαριστούμε πολύ το ΔΣ του ΓΑΣ Κουφαλιών για την φιλοξενία, την αντίστοιχη θα έχουν και από εμάς στον 2ο γύρο. Θα ήταν ευχής έργου την ίδια ποιότητα με το ΔΣ να είχαν οι φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς και ο παίκτης που επέλεξαν να γίνει το παράδειγμα για τους νεαρούς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια