Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για το γυναικείο στην ΕΚΑΣΘ-Ποιοι παραβρέθηκαν και τι προτάθηκε

Συνάντηση για το γυναικείο μπάσκετ πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ. Παρόντες  από την Ενωση,  ήταν ο πρόεδρός της Σάββας Λορτος, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων Λάμπρος Τάκης και το μέλος της, Μιχάλης Μηλιαράς, καθώς και το μέλος του ΔΣ, Παναγιώτης Βαφειάδης.

Από τους συλλόγους παραβρέθηκαν από την ΜΕΝΤ οι Διαβολεμένου, Πεταχτή και Καμπίτση,  από τον ΓΣ Μενεμένης  ο Χρήστος Σάββας, από τον Ναύαρχο Βότσης ο Κώστας Ζαχαρίας, από τον Αστέρα Ιπποδρομίου-Μαντουλίδη, οι Σιφναίος και Βαλσαμόπουλος, από τους Αμπελόκηπους-Μενεμένης οι Θώμα και Γιαννουζακου και από τον ΠΚ Νεάπολης ο Παγκούτσος. Ακόμη παραβρέθηκε και ένας προπονητής, ο Τάσος Τζιοτζιος που είπε ότι εκπροσωπεί τον εαυτό του, όπως και ο Νεκτάριος Ιωαννίδης.

Προτάσεις κατέθεσαν οι κ.κ. Τζιότζιος και Ιωαννίδης ενώ ο Ηρακλής θα καταθέσει υπόμνημα. Εγινε μια εποικοδομητική συζήτηση όπου όλοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τη μείωση των ομάδων και των παικτριών. Σχεδόν όλοι συμφώνησαν ότι θα πρέπει να μειωθούν οι μετεγγραφές των κορασίδων και των νεανίδων, ενώ ο κ. Βαφειάδης προχώρησε ακόμη παραπέρα, τονίζοντας ότι πρέπει να μην γίνουν για 2-3 χρόνια μετεγγραφές στις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια