Καπογιάννη: «Κάναμε ότι έπρεπε»- Δημητράκου: «Εντός συνόρων πάμε καλά»-Μάλτση: «Θέλουμε δύο τίτλους»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε μετά το ματς με τον Αθηναϊκό στο osfp.gr τα εξής: «Στην Ελλάδα δεν μπορώ να πω ότι έχουμε παράπονο. Στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα μας έκανε αυτό που έπρεπε για να προκριθεί . Όσον αφορά την ευρωπαϊκή μας πορεία, όλοι πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, δεν το καταφέραμε και λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό. Θεωρώ ωστόσο ότι όλο αυτό ήταν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία έτσι ώστε την επόμενη φορά να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι».

Μάλτση: «Θέλουμε δύο τίτλους»

Η Εβίνα Μάλτση δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Στην Ελλάδα είμαστε μέσα στους στόχους μας. Περάσαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπως οφείλαμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, όμως ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρη ότι όλοι έχουν ξεκινήσει το σχέδιο για την επόμενη ημέρα. Και εμείς πρέπει να τη σκεφτόμαστε. Μας απομένει η διεκδίκηση δυο τίτλων που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Μετά τη διακοπή θα μαζευτούμε, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό και θα κάνουμε αυτό που οφείλουμε».

Δημητράκου: «Εντός συνόρων πάμε καλά»


H Zωή Δημητράκου δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής στις εγχώριες διοργανώσεις είναι ικανοποιητικά. Ως τώρα οι στόχοι μας εντός συνόρων έχουν υλοποιηθεί, ωστόσο είμαστε πολύ στεναχωρημένες για το φινάλε στην Ευρώπη. Οφείλουμε να προχωρήσουμε όμως για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια