Κάρτα φιλάθλου για τις γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Χατζηνικολάου και Σταμάτη

Στο τμήμα μελών-φιλάθλων το οποίο βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», βρέθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» παρέλαβαν το δικό τους… δώρο που δεν ήταν άλλο από την κάρτα φιλάθλου.

Η εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Όλγα Χατζηνικολάου δήλωσε στο osfp.gr: «Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου, αποτελεί ένα δώρο στον εαυτό μας αλλά και στον σύλλογο στον οποίο αγωνιζόμαστε. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη δυναμική και την σημασία που έχει η συγκεκριμένη ενίσχυση για τα τμήματα του Ολυμπιακού προκειμένου να πρωταγωνιστούν παντού και θέλαμε να είμαστε και εμείς μέλη αυτής της προσπάθειας που κάνει η διοίκηση με την σημαντική συμβολή του κόσμου μας».

Η Εβίνα Σταμάτη δήλωσε με τη σειρά της: «Η επίσκεψη μας εδώ για την παραλαβή της κάρτας φιλάθλου, έχει και συμβολικό χαρακτήρα και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον σύλλογο στον οποίο αγωνιζόμαστε. Με μεγάλη μας χαρά παραλαμβάνουμε την Κάρτα Φιλάθλου και νιώθουμε και εμείς ως ένα κομμάτι της αλυσίδας του κόσμου που προσφέρει κάθε χρόνο αυτή τη σημαντική βοήθεια στην ομάδα μας».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια