Καπογιάννη: «Σοβαρές και συγκεντρωμένες»

Το απόλυτο στην Α1 Γυναικών θέλει ο Ολυμπιακός, που στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».

Οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν τις Θεσσαλονικιές το μεσημέρι του Σαββάτου (10/12, 14.30) έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το «οκτώ στα οκτώ», αλλά και μια καλή εμφάνιση που θα τους δώσει ακόμα καλύτερη ψυχολογία εν όψει του κρίσιμου αγώνα που θα παίξουν την Πέμπτη (15/12) στη Σλοβακία απέναντι στην Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε, στο φινάλε της πρώτης φάσης του Eurocup Γυναικών.

Το θετικό για την Ελένη Καπογιάννη είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη επεσήμανε: «Μετά τον αγώνα μας για το Eurocup την Πέμπτη (08/12) καλούμαστε να επιστρέψουμε στις εγχώριες διοργανώσεις και να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι είναι φυσικά να πετύχουμε την 8η νίκη μας στη φετινή Α1, αλλά για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαρές και συγκεντρωμένες στο παιχνίδι μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, κάτι που αποτελεί και βασική αρχή μας, βάζοντας στην άκρη την κούραση και αξιοποιώντας όσο το δυνατό περισσότερο ολόκληρο το ρόστερ μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια