Εντυπωσιακή κίνηση ανθρωπιάς από τον Ναύαρχο Βότση-Μοίρασε 500 σάντουιτς σε άστεγους-Φωτορεπορτάζ

Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η κοινωνία μας είναι να μάθουμε στα παιδιά μας να αγαπάνε τον συνάνθρωπο τους, να βοηθάνε, να μοιράζονται, να σέβονται από μικρή ηλικία.

Παίκτες, προπονητές και διοικούντες του Ναύαρχου Βότση, πήραν 500 σάντουιτς και γύρισαν όλο το πρωί το κέντρο για να τα μοιράσουν σε άστεγους που είχαν ανάγκη.

Όπως γράφει ο υπεύθυνος του συλλόγου Τάσος Μανωλόπουλος, «το βλέμμα της ευχαρίστησης που εισέπραξαν τα παιδιά από τους συνανθρώπους μας ήταν η μεγαλύτερη αμοιβή που μπορούσαμε να πάρουμε. Τα δώσαμε σχεδόν όλα και τα υπόλοιπα τα πήγαμε στο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ήμουν απόλυτα αρνητικός στο να δημοσιεύσω αυτή την κίνηση γι αυτό κρατήθηκε μυστική ακόμα και από τον ίδιο τον σύλλογο μέχρι τελευταία στιγμή. Σε συζήτηση όμως με τους συνεργάτες μου αποφασίσαμε ότι τα δέκα χρόνια που είμαστε στην ομάδα έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα που βρήκαν μιμητές σε άλλες ομάδες. Με αυτό το σκοπό λοιπόν καλούμε και άλλους συλλόγους να κάνουν το ίδιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και τους προπονητές που στήριξαν αυτή την κίνηση και αφιέρωσαν τον χρόνο τους γι αυτό το σκοπό».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια