Αύριο η εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΕΚΑΣΘ-Λόρτος: «40 χρόνια συνεχούς προσφοράς»

Η ΕΚΑΣΘ ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1976 και ήταν η πρώτη Ένωση που δημιουργήθηκε για το ελληνικό μπάσκετ. Με 30 ιδρυτικά σωματεία και με παράγοντες που αγαπούν το άθλημα και συμβάλουν τα μέγιστα στην εξέλιξή του, η Ένωση διαγράφει μια πορεία με επιτυχίες και σημαντικές στιγμές, μέχρι τις μέρες μας.

Προς τιμήν όλων αυτών που αφιέρωσαν ένα κομμάτι της ζωής τους στην ΕΚΑΣΘ, το διοικητικό συμβούλιο γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Ολυμπιακό Μουσείο (3ης; Σεπτεμβρίου και Αγίου Δημητρίου), την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στις 19.00.

Σημείωση: Ελεύθερο parking  στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου μέχρι τις 21:30

Λόρτος: «40 χρόνια συνεχούς προσφοράς»

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος, έκανε την παρακάτω σύντομη δήλωση με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση της Ενωσης:

«Η ΕΚΑΣΘ συμπληρώνει 40 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον πολιτισμό, μέσα από το πλέον δημοφιλές και με μεγάλες διακρίσεις στο πέρασμα του χρόνου, άθλημα, όπως είναι το μπάσκετ.

Όλοι μας προσπαθούμε να το διατηρήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και να βοηθήσουμε τους αθλητές να αναδειχθούν και να υπηρετήσουν τα αθλητικά ιδεώδη.

Τα 40 χρόνια της Ένωσης σηματοδοτούν την ιστορία του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης και με την ίδια αφοσίωση θα συνεχίσει την προσπάθεια και στο μέλλον.


Σας περιμένουμε στο Ολυμπιακό Μουσείο για να γιορτάσουμε με όλους όσοι πέρασαν από τα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης και τους ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια