Ημερίδα στα πλαίσια του 33ου τουρνουά Χριστουγέννων «Πέτρος Καπαγέρωφ» στο Καρπενήσι-Φωτορεπορτάζ

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ διεξήχθη χθες ημερίδα κατά την δεύτερη ημέρα του 33ου τουρνουά Χριστουγέννων «Πέτρος Καπαγέρωφ», το οποίο πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Καρπενήσι.

Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της προπονήτρια της συνδιοργανώτριας Π.Α.Κ. Κατερίνας Μπαλωμένου, η οποία με τον συνεργάτη της Φώντα Ζαχαρόπουλο έχουν δώσει εαυτό και ψυχή για να είναι όλα στην εντέλεια. Μάλιστα άπαντες επαίνεσαν την αξιέπαινη προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου όλο αυτό το διάστημα.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, του Δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη, του μέλους του ΔΣ της ΕΟΚ και Προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης Γιάννη Κουτραφούρη, του Προέδρου της ΕΣΚΑΣΕ Χάρη Μελετίου,  του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιου. Εν συνεχεία ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις μεταξύ των διοργανωτών.

Οι ομιλητές της ημερίδας ήταν οι Γιάννης Κουτραφούρης (Πρόεδρος Επιτροπής Ανάπτυξης της ΕΟΚ), Γιώργος Καλαϊτζής(Προπονητής της ΕΣΚΑ, των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και πρώην διεθνής αθλητής). και Κώστας Πολίτης (Σύμβουλος Ανάπτυξης της ΕΟΚ).

Δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών ο Πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος λόγω προβλήματος υγείας και ο ιατρός Γιάννης Μπίρης.

Στα αξιοσημείωτα η χρήση οπτικού υλικού που αφορούσε την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου της Εθνικής μας το 1987 με προπονητή τον Κώστα Πολίτη. Παρόντες ήταν αρκετοί αθλητές της διοργάνωσης και φυσικά γονείς τους, καθώς και προπονητές.

Το τουρνουά ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη και διοργανώνεται από την ΕΟΚ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Καρπενησίου, την ΕΣΚΑΣΕ και την Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος

Πηγή : EvrytaniaSport (http://evrytaniasport.blogspot.com)































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια