Έφτασε στην Χαλκίδα η Εθνική Γυναικών-Καφαντάρη: «Θέλουμε νίκη και διαφορά»- Αύριο η Media day

Η αποστολή της Εθνικής γυναικών βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι στην Χαλκίδα. Μπαίνοντας στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Βουλγαρία  ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Κεραμιδάς, είδε στην απογευματινή προπόνηση να δίνουν το παρόν όλες οι αθλήτριες πλην της Εβίνας Μάλτση.

Κάθε μέρα που περνάει και με τις κατάλληλες θεραπείες η βελτίωση στο διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο που την ταλαιπωρεί, βελτιώνεται, ραγδαία. Ο κ. Κεραμιδάς αρκέστηκε να τονίσει: « Αυτή την στιγμή θεωρούμε δεδομένη την παρουσία της στον αγώνα του Σαββάτου».

Η άμεση συνεργάτης του, Ελένη Καφαντάρη, αναφερόμενη στην προσεχή μας αντίπαλο υποστήριξε: «Για την Βουλγαρία, ξέρουμε ότι έχει τρεις αλλαγές στην σύνθεση της, σε σχέση με τον αγώνα που παίξαμε στην έδρα της. Με διάφορα βίντεο έχουμε συλλέξει τις αναγκαίες πληροφορίες» και συμπλήρωσε: «Επειδή την γνωρίζουμε, θέλουμε να την πιέσουμε , να είμαστε πιο επιθετικές στην άμυνα ώστε να πάρουμε από την αρχή του αγώνα μια διαφορά ασφαλείας. Και αν είναι δυνατόν, να την διευρύνουμε ως την λήξη της αναμέτρησης.  Άλλωστε εκτός από την νίκη, κυνηγάμε και την διαφορά ώστε να διατηρηθούμε στις έξι καλύτερες δεύτερες κάτι που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας που είναι η πρόκριση, στην τελική φάση του Eurobasket 2017, στην Τσεχία».

Αύριο η Media day

Αύριο (Παρασκευή, 18/11) στις 12:00, αμέσως μετά την προπόνηση της Εθνικής Γυναικών, το τεχνικό τιμ και οι αθλήτριες θα είναι στη διάθεσή τους στο κλειστό της Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» για δηλώσεις εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (19/11) με τη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια