«Διπλό» στον Δρυμό για τις Ελπίδες Ηλιούπολης-Φωτορεπορτάζ από τη νίκη επί του Μακεδονικού Λητής

Σε ένα αμφίρροπο ματς μέχρι το τέλος οι Ελπίδες Ηλιούπολης κατάφεραν να πάρουν την νίκη στο κλειστό του Δρυμού με αντίπαλο τον Μακεδονικό Λητής με σκορ 45-49 για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ2 ΕΚΑΣΘ.

Η ομάδα της Λητής ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 16-10. Οι Ελπίδες ανέβασαν απόδοση και βελτιώνοντας κυρίως την άμυνα τους πήραν προβάδισμα στο ημίχρονο με 23-26. Στην συνέχεια διατήρησαν τα ηνία στο σκορ και μάλιστα τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα προηγήθηκαν και με 11 πόντους διαφορά (35-46). Οι γηπεδούχοι όμως δεν τα παράτησαν και κατάφεραν με ένα εκπληκτικό σερί 10-0 να φέρουν το ματς στον πόντο (45-46) ένα λεπτό πριν το τέλος. Οι Ελπίδες όμως πιο ψύχραιμοι κράτησαν τελικά το προβάδισμα στα τελευταία δευτερόλεπτα και πήραν την νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα.

Διαιτητές: Κασόλης-Δικταπανίδης
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ (Παπαδόπουλος Απ.): Παπαντωνίου 13(1), Χατζηαντωνίου Γ. 8(2), Γαμβράκης 6(2), Βλαχάκης 6, Ζαμπούλης 5(1), Μανιός 4, Τσαλιγόπουλος 3(1), Χατζηαντωνίου Α., Κούρτας, Παπαδοπουλος Σ.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Τράκας): Κεχαγιάς 13, Κατσουπάκης 12(2), Δημητρίου 8, Κασούμης 8(2), Σταμάτης 7, Γιαννακίδης 1, Καλαϊτζόγλου, Σφούγγαρης, Μαντσιόπουλος, Νικολαϊδης, Ριμπίτσκι,Δημητριάδης.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια