Επιστρέφει, μετά τον τραυματισμό του, ο Γουλτίδης στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου

Ευχάριστα νέα από το ιατρικό δελτίο της ομάδας του Κεραυνού Ωραιοκάστρου. Ο αθλητής του αντρικού αλλά και προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου Θανάσης Γουλτίδης πήρε το τελικό οκ για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

 Ο νεαρός shooting guard δούλευε συντηρητικά με την υπόλοιποι ομάδα ακολουθώντας παράλληλα ατομικό πρόγραμμα το προηγούμενο διάστημα και πλέον είναι έτοιμος να ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις. Να σημειωθεί ότι ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας νέων στη πορεία για το final 4 και βασικό στέλεχος της αντρικής ομάδας στη περσινή επιτυχημένη προσπάθεια γι άνοδο στην Α' ΕΚΑΣΘ, επανέρχεται μετά από ρήξη χιαστού την οποία έπαθε τον περασμένο Μάρτιο στον πρώτο προημιτελικό κόντρα στην ομάδα της Ευκαρπίας. Άπαντες στον σύλλογο του εύχονται καλή επιστροφή και πάντα υγιής.

Απ' την πλευρά του ο αθλητής μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook  ανέφερε:

«Επτά δύσκολοι και κουραστικοί μήνες τραυματισμού πέρασαν και ήρθε η ώρα της επιστροφής!!Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Ευχαριστώ την ομάδα, προπονητές, υπεύθυνους και συμπαίκτες για την "πίεση" και την αναμονή»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια