Επέστρεψε με την πρόκριση η Εθνική Γυναικών- Σπανού: «Δίνουμε και την καρδιά μας για την ομάδα»-Φωτορεπορτάζ από την άφιξη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ραντεβού στα παρκέ της Τσεχίας έχει δώσει από χθες το βράδυ η Εθνική Γυναικών. Παρά την ήττα της από τη Ρωσία θα είναι παρούσα στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού της χρονιάς το διάστημα 15-26 Ιουνίου 2017 στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας επέστρεψε από τη Ρωσία σήμερα το απόγευμα και τα χαμόγελα στο «Ελ. Βενιζέλος», παρά την κούραση, ήταν πολλά. Οι αθλήτριες είδαν να ανταμείβονται οι κόποι τους αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τυχαία η πορεία και η παρουσία που έχουν στα ευρωπαϊκά γήπεδα τα τελευταία χρόνια. Οι διεθνείς αθλήτριες και όλο το τιμ δέχτηκαν τα συγχαρητήρια της διοίκησης της Ομοσπονδίας για την επιτυχία της πρόκρισης.

Σπανού: «Δίνουμε και την καρδιά μας για την ομάδα»

Η Άρτεμις Σπανού μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά. «Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό που η Εθνική ομάδα θα είναι παρούσα στην τελική φάση μιας ακόμη μεγάλης διοργάνωσης.  Από πέρυσι το Νοέμβριο ξεκίνησε η προσπάθεια μας για να πάρουμε το εισιτήριο για το  πανευρωπαϊκό και χθες καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Ο βασικός κορμός αυτής της ομάδας είναι αρκετά χρόνια μαζί και πλέον είμαστε μια οικογένεια, η οποία πολεμάει για το εμείς και τη νίκη σε κάθε αγώνα. Βγάζουμε το πάθος μας στο παρκέ και δίνουμε και τη καρδιά μας για αυτή την ομάδα. Θα πάμε στην Τσεχία το καλοκαίρι για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια