Τι δήλωσαν Κεραμιδάς, Σπανού, Μπόσκοφ και Βοϊνοβα μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής γυναικών με την Βουλγαρία

Μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής γυναικών με την Βουλγαρία οι δύο προπονητές καθώς και οι Σπανού και Βοϊνοβα τόνισαν τα εξής:

Κώστας Κεραμιδάς (Προπονητής Ελλάδας): «Κάναμε αυτά τα οποία είχαμε σχεδιάσει στην προπόνηση. Πιέσαμε πολύ στην άμυνα και στέλναμε και δεύτερη παίκτρια στις αντίπαλες.

Οι αθλήτριές μας έβγαλαν ενέργεια θέληση και πάθος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε το ματς σαν να ήταν 0-0. Πήραμε μια διαφορά αν και είχαμε άγχος γι’ αυτή.  Στο β’ ημίχρονο η ομάδα είχε απόλυτη συγκέντρωση και δύσκολα θα βρεθεί άλλος δεύτερος που να έχει τόσο μεγάλες διαφορές. Ο στόχος του σημερινού αγώνα επιτευχθεί».

Άρτεμις Σπανού (παίκτρια Ελλάδας): «Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια. Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι με την Ρωσία όπου θα πάμε να το διεκδικήσουμε. Ο κόσμος και σήμερα ήταν κοντά μας και μας εμψύχωνε».

Γκεόργκι Μπόσκοφ (προπονητής Βουλγαρίας): «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ελλάδα. Έχει καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Η Ελλάδα έπαιξε καλύτερα στην επίθεση και είχε μεγαλύτερο κίνητρο παρόλο που ήμασταν κοντά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Η τελική διαφορά δεν είναι αντιπροσωπευτική».


Ντιάνα Βοϊνοβα (παίκτρια Βουλγαρίας): «Η Ελλάδα έπαιξε επιθετικά σε όλο το γήπεδο, μας ανάγκασε σε πολλά λάθη και δεν μπορέσαμε να την ανταγωνιστούμε στο ένας εναντίον ενός. Τα πολλά ριμπάουντ της Ελλάδας έκαναν τη διαφορά. Τώρα πρέπει να γυρίσουμε πίσω και να αναδιοργανωθούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια