Δουβίτσας-Χαιριστανίδου: «Σημαντική η επιτυχία επί της Δάφνης»

Ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας Νίκος Δουβίτσας μίλώντας στο nikilefkadaswbc.gr μετά τη μεγάλη νίκη επί της Δάφνης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει της συνέχειας:

«Κάναμε μια σημαντική νίκη που εκτός από τους δύο βαθμούς μας δίνει και ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κατά διαστήματα και οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο μπάσκετ και έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλάθλους να ευχαριστηθούν το παιχνίδι μέχρι τέλους.

Εμείς στο αγωνιστικό κομμάτι διορθώσαμε την άμυνά μας. Είχαμε ενέργεια στο αμυντικό ριμπάουντ κάτι που έλειπε στα προηγούμενα ματς λόγω των απουσιών στις ψηλές. Επίσης βγάλαμε ενέργεια στο ένας εναντίον ενός και οδηγήσαμε τον αντίπαλο σε 20 λάθη.

Έχουμε ακόμα πολλά να διορθώσουμε στο κομμάτι της τακτικής μας στην άμυνα που δεχτήκαμε πολλούς πόντους από χαζά λάθη. Στην επίθεση ακόμα δεν έχουμε βρει τη χημεία μας που θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε σκορ από πολλές παίκτριες. Την εβδομάδα που ξεκινάει είναι σίγουρο ότι θα μείνουμε πίσω και στην επιθετική τακτική λόγω των απουσιών Χαιριστανίδου-Τελίδου (λόγω αγώνων των σωμάτων ασφαλείας).

Μπορεί να νικήσαμε, όμως το ματς αυτό είναι σημαντικό καμπανάκι για εμάς. Ο χρόνος συμμετοχής κερδίζεται από τη συγκέντρωση και την ενέργεια μέσα στο παιχνίδι και είναι κρίμα να καταλήξουμε και εμείς να παίζουμε μόνο με επτά παίκτριες».

Η Αντιγόνη Χαιριστανίδου από την πλευρά των αθλητριών ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πήραμε κάποιες διαφορές, που από δικά μας λάθη δεν μπορέσαμε να τις κρατήσουμε και έτσι έφτασε το παιχνίδι στον πόντο. Καταφέραμε όμως να κερδίσουμε και αυτό είναι το σημαντικό για εμάς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια