Εύκολη νίκη για τον Πρωτέα Βούλας-Εξαιρετική η Νικολοπούλου-Ντεμπούτο για Χάλδη-Τραυματίστηκε η Βαλέτα

Με εξαιρετική την Αγγελική Νικολοπούλου (15π., 4 κλεψ., 11 ασίστ!) ο Πρωτέας Βούλας νίκησε σχετικά άνετα την Τερψιθέα Γλυφάδας  68-48. Οι γηπεδούχες ήταν ανώτερες και μετά την αποχώρηση της Βαλέτα (τραυματίστηκε στο γόνατο) τα πράγματα  έγιναν ακόμη πιο απλά για την ομάδα του Κτιστάκη. Εξαιρετική η παρουσία των Σκρμπα και Ράτζα.

Οι δύο ξένες Ντεσρός και Χάουαρντ είχαν θετική συμβολή για την Τερψιθέα στην οποία επέστρεψε από τραυματισμό η Ντάνι Σπιλιότις (επηρεασμένη αλλά προσπάθησε), ενώ  έκανε ντεμπούτο η Ελληνοαμερικάνα σμολ φόργουορντ Τέσα Αλελάνδρα Χάλδη που έπαιξε 20 λεπτά δεδομένης και της απώλειας της Βαλέτα (πήγε για τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος) . Η Χάλδη ήταν άποντη αλλά δεν μπορεί να κριθεί ακόμη γιατί είναι έξω από τα νερά της (δοκιμάστηκε και στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου) .

Δεκάλεπτα: 17-11, 33-25, 48-38,  68-48
Διαιτητές : Τσαχάκης-Σπυρόπουλος
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Κτιστάκης): Καρλάφτη 5(1), Τσιχλάκη, Κορρέ, Σπυριδοπούλου 9, Κολλάτου, Ράτζα 16, Σκμπρα 16, Νικολοπούλου 15, Χατζηβασιλείου 2, Χατζηγιακουμή 4, Αναστασοπούλου 1, Δημητρακοπούλου
ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δαμαλής) : Βαλέτα 2, Ντεσρός 20, Χάουαρντ 16, Καναβάρου, Απέργη 6, Χάλδη , Σπηλιώτης 4.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια