Νέος τεχνικός σε γυναικείο και νεάνιδες του Αρη ο Γιάννης Τσεσμετζής-Φωτορεπορτάζ από τις πρώτες του προπόνησεις με τα δύο τμήματα

Αμεση ήταν η αντίδραση των διοικούντων του Αρη για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Ατακτίδη στο γυναικείο τμήμα και στις νεάνιδες. Η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Τσεσμετζή, ο οποίος πραγματοποίησε το απόγευμα και την πρώτη του προπόνηση, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. 
Συνεργάτης του και στις γυναίκες και στις νεάνιδες είναι ο Βαγγέλης Κουλακιώτης, ο οποίος συνεχίζει κανονικά στην ομάδα.

Επίσης, στο προπονητικό τιμ προσελήφθη ο Δημήτρης Τσεσμετζής ενώ συνεχίζει ο Κώστας Μακρής.

Ο Γιάννης Τσεσμετζής είναι 50 ετών και πέρσι ήταν προπονητής στην αντρική ομάδα του Παναθλητικού Συκεών-Πειραματικού, με την οποία ομάδα πανηγύρισε τρεις διαδοχικούς ανόδους μέχρι και την Α΄ ΕΚΑΣΘ.

Παλιότερα ήταν υπεύθυνος ακαδημιών στον Αχιλλέα Τριανδρίας και έχει και εμπειρίες από γυναικείες ομάδες,αφού ήταν προπονητής στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης,στην Α1 τις χρονιές 2001-2003.

Ο Δημήτρης Τσεσμετζής είναι 23 ετών. Πέρσι ήταν προπονητής στους εφήβους του Παναθλητικού Συκεών-Πειραματικού και πρόπερσι στους παίδες της ίδιας ομάδας.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια